IFI logo
Se flere bilder
Mal Proff satser i Fredrikstad

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Mal Proff satser i Fredrikstad

Mal Proff har flyttet inn i nye lokaler i Fredrikstad. – Det gjelder å være størst og best for å overleve, sier Mal Proff-sjef Terje Langmoe.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det begynner å bli en vane. Mal Proff-direktør Terje Langmoe kler seg opp i finstasen. I dag er Fredrikstad som skal få snoren klippet. I nabolokalet har Fargerike nettopp åpnet sin nye 400 kvadratmeter store butikk. De to kjedene følger hverandre tett.

Se flere bilder
Terje Langmoe Mal Proff

Foto: Robert Walmann/ifi.no

HØYE MÅL: Mal Proff-direktør Terje Langmoe åpner ny butikk i Fredrikstad. Han mener det er nødvendig å vokse for å overleve. I nabolokalene har også forbrukerkjeden Fargerike åpnet sin nye «storstue».

Utestemme inne

Høyreist stiger han opp på krakken. Derfra takker og taler han til alle de som har gjort butikkåpningen mulig. Mikrofon trenger han ikke. Dette er en direktør som snakker like høyt som han tenker stort.

− Nisjebutikkene vil slite. Det er bare gigantene som vil overleve i dette markedet. Derfor skal vi vokse, og det skal aldri ta slutt, sier han.

Norge rundt

I dag styrer han ei skute med 23 Mal Proff-butikker. Legger vi til partnere, blir tallet langt høyere. I mai skal han åpne ny butikk i Hamar. I august står Trondheim for tur, og før jul åpnes dørene i Tønsberg.

Se flere bilder
Åpne ny butikk

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SNORMANNEN: Terje Langmoe er vant til å klippe snorer. Snart står nye butikker i Hamar, Trondheim og Tønsberg for tur. – Det er alltid moro å åpne butikker. Men jobben til målet er alltid det morsomste, sier han.

Flyttet til større lokaler

− Her i Fredrikstad ble de gamle lokalene til Mal Proff for trange. Nå har vi 900 kvadratmeter og endelig får vi plass til alle varene. For det er ikke lenger bare maling det handler om, sier kjededirektøren.

Ikke bare maling

Mal Proff følger med i timen. De vet at dagens malere ikke bare maler. Derfor har kjeden blant annet tatt inn harde gulv og rikelig med coating-produkter.

− Vi går i takt med håndverkeren og skal alltid levere de varene som blir etterspurt, sier Langmoe.

Se flere bilder
Fargerike ny butikk

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TETT PÅ FOLKET: − Vi er svært fornøyd med de nye butikklokalene. Fargerike gjør som Mal Proff. Vi åpner butikker der folk bor, sier Fargerike-sjef Stine Solheim. Hun har nettopp åpnet sin nye butikk. Mal Proff åpnet sin butikk i nabolokalene.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.