IFI logo
Se flere bilder
Hjemmekontor for alle behov og stiler

Foto: Tarkett

Hjemmekontor for alle behov og stiler

Uansett om du har hjemmekontoret i eget rom eller sitter sammen med noen i en krok i stuen, er ergonomi, dagslys, lydforhold og komfort viktig. For alle ulike typer hjemmekontor, finnes et gulv som gjør arbeidsplassen både trivelig og funksjonell.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ett år med hjemmekontor har lært oss mye om hvordan det fungerer å ha arbeidsdagen i egen bolig – og ikke minst hvordan det med enkle midler kan fungere bedre.

– I løpet av det siste året har hjemmekontoret blitt den nye normalen for mange av oss. Behovet for et arbeidsmiljø som både er funksjonelt og ergonomisk er stort. Men hvordan vi innreder hjemmekontoret kan også spille en viktig rolle for trivsel og kreativitet i løpet av arbeidsdagen, og her kan gulvet utgjøre en stor forskjell, sier Linn Hagtvedt hos Tarkett.

 

Tarkett er en ledende leverandør av tre- og parkettgulv til det nordiske markedet. Nå har de satt sammen tre ulike hjemmekontorinteriører som inspirasjon til din egen kombinasjon av hjem og arbeidsplass. Felles for de inspirerende miljøene er et naturlig og miljøvennlig gulv, som bidrar til gode arbeidsforhold. 

Det kreative kontoret

 

En minimalistisk arbeidsplass for et kreativt yrke. Gulvet skaper et nedtonet miljø, bestående av naturlige materialer og farger som svart, beige og hvitt. Det mattlakkerte parkettgulvet Shade Eik Cream White Plank XT gjenspeiler naturen med sine elegante, naturlige fargetoner og sitt brede format.

Se flere bilder
Shade Eik Cream White plank

Foto: Tarkett

GULVMIKS: Shade Eik Cream White Plank har en fargetone som danner en fleksibel base. Gulvteppet, DESSO Sense of Marble.

Se flere bilder
 Shade Eik Cream White Plank XT

Foto: Tarkett

NATURLIG: Parkettgulvet Shade Eik Cream White Plank XT gjenspeiler naturen med sine elegante, naturlige fargetoner. Kombiner gjerne med elementer som stein, marmor og tekstiler.

Avslappet stemning – aktiv jobbing

Gi hjemmekontoret en energiboost med duse pasteller. Sammen med parkettgulvet Noble Eik Scandinavia, i det retroinspirerte og klassiske rutemønsteret fra 1950-tallet, gir fargene rommet en fantastisk vitalitet. Resultatet er et dynamisk og avslappende arbeidsmiljø, der mønsteret i det hvitpigmenterte og hardvoksoljede gulvet blir tydelig fremhevet.

Se flere bilder
spilevegg og Noble parkett

Foto: Tarkett

SPILEVEGG: Med en skillevegg av trendy trespiler er det mulig å skape soner i rommet, som kan bidra til arbeidsro. Samtidig beholdes kontakten mellom romdelene, og hverken dagslys eller utsyn møter hindringer.

Se flere bilder
Noble Eik Scandinavia.

Foto: Tarkett

RETRO-MODERNE: Duse pasteller på veggene, og et interiør som flørter med 1950-tallet, passer perfekt til det hvitpigmenterte gulvet Noble Eik Scandinavia. Gulvet og trespilene gir det rett moderne preget.  

Alt-i-ett – kontor og stue

 

Mange har ikke tilgang til et eget rom som kan brukes som kontor. En plass i stuen som innredes med smart oppbevaring, kan da være et godt alternativ. De slitesterke tregulvene i Shade-kolleksjonen er tilgjengelige i flere nyanser og toner. Den myke, hvitlaserte 3-stavsparketten Shade Eik Cream White TreS, tilfører en lys tone, samtidig som den beholder gulvets naturlige og spennende spill.

Se flere bilder
shade

Foto: Tarkett

    JO MERE VI ER SAMMEN: Smarte oppbevaringsløsninger, sammen med naturlig lys fra vinduet, er to viktige faktorer for et godt arbeidsmiljø hjemme. Her kan du jobbe sammen med noen – eller ha hjelpe barnet på hjemmeskole, med et minimum av forstyrrelser. 

Se flere bilder
naturlig gulv

Foto: Tarkett

GODE EGENSKAPER: Slitesterkt, enkelt å rengjøre og tidløst! Gulvet Shade Eik Cream White TreS er en 3-stavsparkett som oppfyller alle disse kravene.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.