IFI logo
Se flere bilder
Gratis interiørmagasin til Inspirasjon!

Foto:

Gratis interiørmagasin til Inspirasjon!

For niende år på rad tilbyr fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet interiørmagasinet Inspirasjon til sine kunder - gratis!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne høsten er hovedtemaene oppussing av trapper, kjøkken og barnerom.

- For mange er trappen kun en praktisk transportsone mellom etasjene, men hele interiøret kan få et skikkelig løft ved å gjøre mer ut av trappen sier interiørkonsulent Tove Seberg hos Zett Interiørdesign.

I Inspirasjon finner du flere eksempler på hvordan store, dominerende trapper kan gjøres stramme og elegante, og kjedelige trapper kan bli rommets dekorative blikkfang.

Alt om kjøkkenoppussing

I tillegg inneholder bladet et stort tema om kjøkken og gir massevis av gode råd og tips til oppussing av kjøkkenet. Det er nemlig ikke sikkert du behøver å kjøpe nytt, ofte kan det gamle kjøkkenet bli vel så fint med litt oppussing. Og det for en mye billigere penge. Men for deg som ønsker å kjøpe nytt gjelder det å ha tenkt igjennom et par ting på forhånd. Hva det er, kan du lese mer om i Inspirasjon.

De andre reportasjene i bladet tar for seg oppussing av barnerom, maling av gulv og tak, heldekkende tepper, sparkling av takplater, de siste produktnyhetene fra farge- og interiørbransjen og selvfølgelig masse inspirerende før-og-etter bilder av norske hjem som er blitt pusset opp det siste året.

Inspirasjon og veileder i ett

Inspirasjon er et kundemagasin som gis ut av Informasjonskontoret for farge og interiør, og kan fås gratis hos fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet. Bladet har i dag opp mot 1 000 000 lesere, og er det eneste interiørmagasinet i Norge som kun har reportasjer fra norske hjem og med produkter som fins i handelen. Inspirasjon skal, som navnet sier, inspirere til både små og store forandringer i hjemmet og inneholder flere detaljerte "gjør-det-selv"-artikler som steg for steg viser hvordan hus og hjem kan fornyes.

Disse fører produktet:

For ditt nærmeste utsalgssted av Inspirasjon, se "Finn fargehandel" øverst til høyre på siden.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.