IFI logo
Se flere bilder
Fløyelsmyke flater og flott finish med nye malinger

Foto: Chera Westman/ifi.no og Beckers

Fløyelsmyke flater og flott finish med nye malinger

Ultramatte vegger og fargedybde skapes av kvalitetsmaling.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malingprodusenten Beckers lanserer to nye malinger og en helt ny sortimentsinndeling med en tydelig kvalitetstrapp etter prinsippet om «God», «Bedre», «Best». På øverste trinn kommer produkter med familienavnet Mood, og først ut er en ultramatt veggmaling og en slitesterk maling for treverk og metall.

– Mood Velvet Color er vårt beste valg for ekstra delikate vegger. Malingen har en fin fargegjengivelse, spesielt når du bruker mørke farger, og gir et flott uttrykk til veggen. Malingen har ultramatt glans og fin dybde, sier markedssjef Kristin Haug-Merkesdal.

Malingen brukes til flater der man ønsker et eksklusivt og delikat uttrykk på veggene. Den matte glansen uten gjenskinn gjør at fargene gjengis godt, og flaten får en fin dybde. Spesielt tydelig er dette i mørke eller mettede farger. Med Mood Velvet Color får man en jevn og refleksfri, fløyelsaktig og avtørkbar overflate. Malingen kan brukes på malte og umalte plater av gips, betong, stoff, tapet eller fiber- og sponplater.

LES OGSÅ: Hvilken glansgrad passer på veggen?

Se flere bilder
Alt i ett

Foto: Beckers

ALT I ETT: Mood er laget for deg som vil ha både gode bruksegenskaper, fin finsh og flott utseende. Skapet er malt i fargen «Tornado 854».

Se flere bilder
Best

Foto: Chera Westman/ifi.no

«BEST»: – Mood Velvet Color er vårt beste valg for ekstra delikate vegger. Malingen har en fin fargegjengivelse, spesielt når du bruker mørke farger, og gir ett flott uttrykk til veggen, sier markedssjef Kristin Haug Merkesdal.

Hard og slitesterk

Det andre premiumproduktet som lanseres nå er Mood Professional Finish, en ny, unik og vanntynnet interiørmaling for treverk og metalloverflater innendørs.

– Malingen holder 40-glans og gir en hard og holdbar overflate som varer lenge og tåler både flekker og slitasje. Den er enkel å påføre med godt resultat, uten sig og penselstriper, sier hun.

Produktserien Mood kommer i løpet av året, og utvides med ytterligere produkter, blant annet en takmaling. Mood Profesional Finish kommer også i 5-glans i løpet av året.

– Mood er laget for dem som ønsker det aller beste, og vil få det lille ekstra ut av malingen. Det er et premiumvalg, og består av produkter med topp kvalitet og unike egenskaper, sier Kristin Haug Merkesdal.

Til Mood lanseres et nytt faregkart med 18 farger, delt inn etter tre tema. Ti av fargene er helt nye.

Se flere bilder
Finish

Foto: Beckers

FINISH: Malingen gir et halvblankt og glatt resultat uten penselmerker. Overflaten er holdbar og tåler både flekker og slitasje. Vegg og dør er malt i fargen «Trofast 861» og lister «Harmoni 859».

Se flere bilder
Tre og metall

Foto: Beckers

TRE OG METALL: Mood Professional Finish er en ny, unik og vanntynnet interiørmaling som er enkel å male med, samtidig som den gir en hard og holdbar overflate på tre og metall innendørs. Bordet er malt i fargen «Petroleum 790».

Det kommer mer…

Mood utgjør øverste trinn, «Best», i kvalitetstrappen innendørs. Nivået under «Bedre» får familienavnet «Living» og vil bestå av eksisterende produkter i Elegant-serien. «God»-nivået har enda ikke fått navn, og blir lansert i løpet av 2019. Fortløpende lanseres flere produkter, produktkategorier og kvalitetstrinn for både toppstrøk og grunninger, innvendig og utvendig. Hele sortimentet mot konsument omfattes av omleggingen som skjer løpende i 2018 og 2019, mens Scotte, GT og andre produkter som er mer rettet mot profesjonelle brukere ikke forandres.

– Nå skal produktene bli enklere å forstå, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Du kan fortsatt stole på at produktene holder høy kvalitet, også på vårt laveste kvalitetstrinn, sier Kristin Haug Merkesdal.

Se flere bilder
Fine farger

Foto: Beckers

FINE FARGER: Malingen gjengir farger svært godt og gir derfor en vakker dybde, spesielt til mørke eller mettede farger. Mood Velvet Color gir en jevn, fløyelsaktig og avtørkbar overflate uten forstyrrende reflekser.

Se flere bilder
Topp kvalitet

Foto: Beckers

TOPP KVALITET: Mood består av flere malingstyper med ulike egenskaper og bruksområder. Mood Velvet Color og Mood Professional Finish er de første i rekken av lanseringer i 2018.

Mer informasjon:

Beckers

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.