IFI logo
Se flere bilder
Enkelt og trendy med nye sprayfarger

Foto: Quick Bengalack

Enkelt og trendy med nye sprayfarger

Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Finner vi den rette fargen, er veien kort til å spraymale en gammel gjenstand, og å få den til å passer resten av hjemmet – både ute og inne.  Bærekraftig forbruk ligger i tiden, og det smarteste da er å ta vare på de tingene vi allerede har.

– Du må ikke kjøpe nytt, du kan heller male om det du har, sier Birgitte Finckenhagen, markedsdirektør i Scanox som forsyner norske oppussere med spraylack i moderne farger.

Quick Bengalack kommer nå i et oppdatert fargerkart, med 18 nye farger i silkematt glans, og fire nye farger i blank glans. Fra tidligere fargekart er 10 basisfarger bevart.

Se flere bilder
Trendfarger

Foto: Quick Bengalack

TRENDFARGER: Fargekartet til Quick Bengalack har fått et ansiktsløft.

Enkelt å kombinere farger

Fargekartet er bygd opp på samme måte som Butinox interiørkart, med veiledning i form av de populære kakediagammene som gjør fargevalg og kombinasjon av ulike farger enkelt.

– Dessuten kommer vi med en effektspray som gir et sølvskimmer til gjenstanden. De metalliske fargene sølv, gull og kobber er også oppdatert og forbedret. Alle spraybokser får også en ny dyse som gjør påføringen enklere og raskere. Dysen kan også vris på for å vinkle spraybildet 90 grader, sier Birgitte Finckenhagen.

 

 

Se flere bilder
Jordfarger

Foto: Quick Bengalack

JORDFARGER: Fargekartet til Quick Bengalack viser de ferdigfargene som er å få på sprayboks. Kakediagrammer gjør fargekombinasjoner lett å lykkes med.

Se flere bilder
ENKEL FORNYELSE:

Foto: Quick Bengalack

ENKEL FORNYELSE:Gjenbruk er i tiden, og siden spraymaling er den enkleste måten å fornye gamle, kjære ting på, må også produkter og farger på sprayboks henge med i trendene. Nå revitaliseres derfor hele Quick Bengalack-sortimentet

Rett på rust i sprayform

Mottoet til Quick Bengalack er «Alt kan fornyes», og det gjelder også selve malingsortimentet. I disse dager lanseres to nye produkter og et helt nytt fargekart i serien med malinger for tre, hardplast og metall på boks og sprayboks.

– På boks har vi helt siden 2014 hatt metallmaling som kan påføres direkte på rustent metall, men da påført med pensel eller rull. Siden den tid har vi fått utrolig mange spørsmål om å få slik rett på Rust-kvalitet på spray. Det gjør det mye enklere å vedlikeholde rustne elementer der pensel ikke kommer så lett til. Nå har laben løst saken, og vi lanserer nå Quick Bengalack Rett på rust i to farger – sort og hvitt – med høy glans, som har like god holdbarhet som penselkvaliteten, sier Finckenhagen.

Se flere bilder
Nyheter

Foto: Quick Bengalack

SPRAY RETT PÅ RUST: Metallmaling som kan påføres rett på rust kommer nå også på sprayboks, med samme kvalitet som penselmalingen.

Enkel rens for metall

En annen nyhet er en rensespray som sikrer rent underlag for videre behandling. Rensen er en avfetting som ikke skader malte flater, glass eller plast, og er spesielt tilpasset for bruk før øvrige Quick Bengalack-produkter.

Sprayen påføres underlaget og får virke i 15- 30 sekunder, før den tørkes vekk med lofri klut. Eventuelle rester av rensen damper raskt bort.

– Avfettingen kan brukes til alt fra avfetting av metaller til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker. Den fjerner også gammel skismøring og gjør skiene klare for en ny tur, sier hun.

– Det skal være lett å vedlikeholde med disse produktene. Da kan vi inspirere til bærekraftig gjenbruk. Ved å forlenge levetiden på det vi allerede har, reduseres det totale forbruket, forklarer Finckenhagen.

Se flere bilder
ALLSIDIG RENS:

Foto: Quick Bengalack

ALLSIDIG RENS: De nye rensen kan brukes til mye - alt fra avretting av metaller, til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.