IFI logo
Se flere bilder
En populær farge i 2020

Foto: Happy Homes

En populær farge i 2020

– Denne fargen er både moderne og klassisk, og passer like godt til en stue som til et soverom, sier Lene Høiseth hos Happy Homes.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fargen hun snakker om heter Bølge, og er nettopp kåret til årets mest populære farge for 2020 av kundene til faghandelkjeden Happy Homes.

– Fargen er ikke for lys, ikke for mørk og ikke for fargesterk. Helt perfekt som en fin basisfarge, sier Høiseth. 

Blå farge til stue, kjøkken og soverom

Det er tredje gangen kjeden inviterer kundene over hele landet til å stemme på hvilken farge de synes er finest. Og hvert år er det en blåfarge som har fått flest stemmer.

Høiseth tror at blått er populært både fordi den har vært en trend farge de siste årene, og fordi den er en interiørfarge med lange tradisjoner i Norge. 

– Blått er en typisk nordisk farge, som passer i de fleste miljøer og stiler. Bølge er en dempet blånyanse med litt grønt i. Det er også en farge som passer i en tid der klima og miljø har stort fokus. Bølge er som tatt rett ut av naturen. Den er nydelig i stuen, på kjøkkenet eller soverommet. På barne- og ungdoms rom passer den til alle aldersgrupper. Her kommer det helt an på hva blir kombinert med, sier Lene Høiseth som er meget fornøyd med kundenes favorittfarge.

Se flere bilder
Fargen BØLGE passer fint som veggfarge på soverom.

Foto: Happy Homes

BLÅTT SOVEROM: Den blå BØLGE passer fint som veggfarge på soverom, både til barnerommet og foreldrenes rom.    

God farge til tapetnyheter

For å gi interiøret en personlig vri, og forsterke stil og atmosfære så anbefaler hun kundene å kombinere Bølge med tapet.

– Dette er en farge som passer svært godt til mange av tapetene som vi selger nå, avslutter hun.

Se flere bilder
Blått og blomster er helt etter trenden i 2020.

Foto: Happy Homes

BLOMSTERTREND: Kombinasjonen blått og blomster er helt etter trenden i 2020. Her er Bølge kombinert med et design fra Oriental Dreams fra Borge.    


Se flere bilder
Her er en kombinasjon med malte vegger på kjøkkenet og matchende tapet på veggene i stuen med linstruktur.

Foto: Storeys, Happy Homes

LINTAPET: Hvorfor ikke gå for kombinasjonen malte vegger på kjøkkenet, og tapetsere veggene i stuen med et matchende tapet med linstruktur?  Tapetet Clarence er fra Storeys.    

Favoritt- og trendfarge 2020

Konkurransen har gått i hele mars. Små og store har deltatt, enten i sin Happy Homes butikk eller på Facebook. Valget sto mellom åtte farger. Det ble delt ut premier for over 60 000 kroner til de som var med å gi sin fargestemme.

– For oss er dette en fin måte å måle temperaturen på hva vi liker å omgi oss med her i nord, og hvor vi befinner oss på trendskalaen. Favorittfarge skaper trivsel og hjemmefølelse, og vi ønsker at folket skal få bestemme, sier Lene Høiseth som er markedsansvarlig i Happy Homes.

Se flere bilder
BØLGE er den mest populære fargen for 2020.

Foto: Happy Homes

BØLGE: Da kundene til Happy Homes ble invitert til å stemme på sin favorittfarge, ble BØLGE den mest populære fargen for 2020.    

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.