IFI logo
Se flere bilder
Design ditt drømmebad

Foto:

Design ditt drømmebad

Nå kan planleggingen av ditt nye bad forenkles betraktelig. Ved å tegne ditt drømmebad på internett kan du se resultatet i 3Dformat før du går i butikken og handler materialene.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du trenger ikke lenger være redd for at det nye dusjkabinettet skal se for prangende ut på det nyoppussede badet. Ved å teste ut produktene virtuelt på forhånd kan du få en forsikring om at det du kommer hjem med fra baderomsforretningen virkelig passer inn på badet ditt. I tillegg innbyr programmet til at du kan prøve ut dristige løsninger du kanskje ikke hadde turt å kjøpe usett.

Mange muligheter

På nettsiden kan besøkerne teste i 3D hvordan et nytt badekar, en servant, et skap, en hylle eller et annet baderomsprodukt passer på baderommet. Dessuten kan man komplettere med ulike typer av fliser, dører og annen innredning. Du kan endre stil og farge, legge til og ta bort, helt etter eget ønske.

Etter at rommet er tegnet, møbler og innredet kan internettbrukeren skrive ut en innkjøpsliste og en kostnadskalkyle. Det er Hafa Baderum som lanserer nyheten, så ved å ta med en utskrift til din nærmeste forhandler av deres produkter kan man få personlig veiledning og et oppsett av en handlingsplan for hvordan man skal få det til.

Slipp fantasien løs

- Tanken med tegneprogrammet er at du selv, hjemme i fred og ro, skal se om en dusj eller et møbel passer inn. Men også at du skal slippe fantasien løs, og se resultatet direkte i 3D, sier Eva Östergren, markedssjef i Hafa.

Det svenskproduserte programmet er enkelt å både laste ned og bruke. Slipp fantasien løs!

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.