Porsgrund Bad annons
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Vedlikehold ute

Artikler

Lønnsomt med vedlikeholdsplan

Lønnsomt med vedlikeholdsplan

For mange huseiere blir den utvendige malejobben dyrere og mer omfattende enn tenkt. Med en vedlikeholdsplan kunne penger vært spart og frustrerende overraskelser unngått.

Mer tid til annet

Mer tid til annet

Den som maler med Perfekt Akrylat Plus, og utfører arbeidene i henhold til anvisningen, får mer tid til annet. Det lover Beckers, som gir skriftlig garanti for at fasaden holder fargen i 15 år.

Velg riktig malingtype

Velg riktig malingtype

Feil type maling oppå den gamle trefasadebehandlingen, kan gi dårlig vedheft. - Skal du male med en alkydmaling er det viktig å vite hva som er brukt fra før, sier Tom Rune Bergstuen i Flügger.

Utsmykning med funksjon

Utsmykning med funksjon

De veier lite, er lette å tilpasse og er formstabile. Dessuten pynter de opp fasaden til en rimelig penge. Formstøpte lister for fasader har mange fordeler. Når malermester Bjørn Studsrud bygger hus med murfasade, velger han nå å montere funksjonelle profiler av PU-skum rundt vinduene.

Kalk og kalkpuss med spesielle krav

Kalk og kalkpuss med spesielle krav

Bygninger med kalkfasader er ofte av antikvariske interesse eller verneverdige. Det betyr at antikvariske myndigheter bør tas med på råd dersom den antikvariske "status" tilsier det.

Flere artikler

Finn din nærmeste