Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Trapp og trapperom

Inspirasjon og tips til oppussing av trapp og trapperom.

Artikler

Husets smykke, altså trappen, består av mange deler. Vet du for eksempel hva en «repos» er? Her er svarene du trenger for å bli trappe-ekspert.

Trappen er et viktig interiørelement i boligen. Da passer det seg kanskje ikke med et gammelt, slitt teppe. Vil du gjerne bytte ut det gamle med et nytt? Eller kanskje du ønsker å male trappen i stedet? Slik fjerner du det gamle teppet.

Når nedturen i trappen går over stokk og stein, er det på tide å sklisikre.

Før var trappen en transportetappe, en praktisk konstruksjon for å komme seg opp og ned mellom etasjene. Nå har det blitt et møbel som skal stemme med resten av interiøret.

I mange boliger er trappen noe av det første du ser når du åpner inngangsdøren og går inn i entreen. Og med litt maling kan du gjøre den til litt av et syn!

Den romslige entréen hadde gulmalte 1990-tallsvegger og gulnet treverk. En kosmetisk forandring var det som skulle til for at rommet ble lysere og mer tiltalende.

De ønsket seg ikke bare et praktisk og hyggelig rom, men en godt fungerende løsning for hele familien – og det har de oppnådd!

Hvitmalt treverk, parkettkledte trappetrinn og klinkerfliser med gulvvarme ble resultatet av oppussingen. Den før så mørke gangen byr nå på en smakfull velkomst.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons