IFI annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Restaurant, kafé og bar

Artikler

De fleste skader i befolkningen skyldes fall, både hjemme og på institusjoner. Forebygges glatte gulv, blir også risikoen for alvorlige skader redusert.

I den nyoppussede elevrestauranten på Raufoss videregående skole, øver elevene på Restaurant- og matfag seg daglig i servering og matlagning. Restauranten er plassert i et tidligere tilfluktsrom, og er innredet og pusset opp for å ligne mest mulig et helt vanlig spisested.

Har du tenkt på at farger påvirker humøret eller stemningen når du spiser ute? Ikke? Noen gjør det, og bruker forskningsmetoder for å finne farger som setter deg i riktig modus.

Det danske designselskapet Georg Jensen har valgt et tapet fra Fionas kolleksjon Personal Stripes til å ramme inn en vinbar i flaggskipbutikken på Amagertorv i Køpenhavn.

En nattklubb ser veldig annerledes ut i dagslys. Å innrede for kveldstid innebærer annerledes utfordringer: - Interiøret utsettes for et ganske høyt aktivitetsnivå, og man må tenke på hva som faktisk synes, sier Heidi Knardahl, i Konzept K, som utformet interiøret på Manolo i Oslo.

Akzo Nobel har fått jobben med å fargelegge de nye fargekonseptet til McDonald's verden over. I Storbritannia har nye farger og interiør allerede skapt økt omsetning.

Gulvkolleksjonen On the move er den andre kolleksjonen i Design Spot-konseptet til Egetepper. Med sterke farger og enkle mønstre har designerne laget fem forskjellige teppegulv som roper etter oppmerksomhet.

Byene tar i mye større grad i bruk sjøsiden til offentlige miljøer - så også i Tromsø: Ut mot Tromsøsundet har Hålogaland Teater åpnet sine dører.

Edderkoppen er norsk revyhistorie, startet av Leif Juster i 1942. Lille julaften 1999 ble det som da het ABC-teatret herjet av brann. Nå har et nytt Edderkoppen gjenoppstått.

Håkonsgaten 27 i sentrale Bergen har gjennomgått store forandringer. Først var det meieridrift og i mange år inneholdt gården det velkjente Skogen Hotel. Nå er bygården rehabilitert til hotellet Crowded House og restauranthuset Soho kitchen & lounge.

Finn din nærmeste