Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Mal skostativet og sett farge på gangen

  • Tekst:
  • Beckers
Galleri <b>ORDEN:</b> Skostativet hjelper å holde orden i gangen. Hvorfor ikke la det bidra til å sette litt farge også?
Er du lysten på en litt ny velkomst i entreen, trenger du ikke nødvendigvis å pusse opp hele rommet. Mal skostativet, så ser du hvordan en liten forandring kan gi stor effekt.
Male skostativet i farge
DETALJER: La detaljene sette sitt preg på interiøret.

For å skape en ny følelse i gangen og gi den et løft, trenger du ikke nødvendigvis å forandre på mer enn noen detaljer. Ønsk velkommen med et fresht skostativ i en ny farge!

LES OGSÅ: Ønsk velkommen med entréen

Det ligger i detaljene

Male skostativet
ORDEN: Skostativet hjelper å holde orden i gangen. Hvorfor ikke la det bidra til å sette litt farge også?

Skostativet blir ofte stående som kun en praktisk innretning i entréen. En sort, liten hylle der du setter av deg de skitne skoene for å holde litt orden i systemet. Men ikke glem at også den kan tilføre noe til interiøret. Særlig i en liten gang, der det ikke er plass til så mange andre elementer enn de som har en praktisk funksjon, er det lurt å utnytte potensialet i detaljene. Kommoder, nøkkelskap, knagger og skohyller – alle elementer med en viktig funksjon i entréen. Så hvorfor ikke la de sette sitt preg på interiøret også? På den måten blir det enkelt å gi selv den minste gangen en personlig touch. 

Fargetips

Skal du male skostativet i en litt lys farge, kan det være lurt å gjøre som det er gjort i eksempelet som vises i denne saken. Mal da selve hyllene der skoene står i en litt mørkere nyanse. På den måten vil ikke skitt og bøss du drar med deg inn synes like godt.

Farge på skostativ
FARGE: Selve rammen på stativet er malt i Pistage 802, mens hylleplaten er malt i Grönt te 846, en litt mørkere grønnfarge. Begge fargene fra Beckers.

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer informasjon:

Beckers

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Les også

Mest lest

Anbefalt for deg

Nyeste artikler