Porsgrund Bad annons
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Kontor

Artikler

Norsk på norsk hos bondelaget

Norsk på norsk hos bondelaget

For Norges Bondelag har det vært viktig å bruke norske produkter, materialer og norsk design så langt som mulig i interiøret i det nye Landbrukets Hus. Derfor har de saumfart landet etter norsk ull til tepper og interiørtekstiler, og møblert med norske møbler.

Nøktern eleganse

Nøktern eleganse

Stramme striper og en stilig gråskala. Med nøktern eleganse er kontorene til USA-styrte PRA Group i Bjørvika i Oslo innredet. Takket være teppegulv er lydnivået lavt, også i kontorlandskapene.

Ull ble gull i Ullensaker

Ull ble gull i Ullensaker

I Ullensaker Rådhus ligger det nå 4.000 kvadratmeter av Danfloors klassiske og vevde ulltepper. – Nå har vi endelig fått et trygt og godt inneklima, sier prosjektlederen i kommunen.

Varnerbygget - Gulvet som gleder

Varnerbygget - Gulvet som gleder

I det nye Varnerbygget i Asker ligger det eikegulv fra Skattekammeret Gulv & Interiør AS. – Dette gulvet viser håndverk på høyeste nivå, sier prosjektleder Ulf Eirik Larsen.

Vil ha naturen inn på kontoret

Vil ha naturen inn på kontoret

Teppeflisprodusenten Interface vil at vi skal få naturlige omgivelser på kontoret. – Følelsen av nærhet til naturen har stor innvirkning på vår trivsel, sier Ann Charlotte Lade.

Imponer og informer med gulvet

Imponer og informer med gulvet

Med en ny type tepper lagt oppå LED-paneler, kan gulvet gi gjestene en personlig velkomsthilsen, vise veien ved brann, eller distribuere annen relevant informasjon. Mulighetene er mange, og gulvet blir på én og samme gang både imponerende og informativt.

Sitter godt på linoleum

Sitter godt på linoleum

Da Arrangementsrommet i Kunstnernes hus skulle pusses opp, ble det nye gulvet valgt fordi det lignet det opprinnelige linoleumgulvet som fortsatt er i bruk i andre rom. Også krakkene ble kledd med linoleum, da i en møbelkvalitet.

Tepper til topps i miljøsertifisering

Tepper til topps i miljøsertifisering

Som første tekstilgulvprodusent i verden har Desso fått gullsertifikat fra miljø- og helsemerkesystemet Cradle to Cradle. Teppeproduktene som omfattes av utmerkelsen samles i en egen kolleksjon ved navn Gold, som lanseres på begynnelsen av året.

Inn med hotellstil på jobben

Inn med hotellstil på jobben

- Få inn hotellstil på kontoret, det vil lønne seg, sier interiørarkitekt, som mener form og farge brukes altfor lite bevisst for å skape arbeidsglede og kreativitet i norske bedrifter.

De lever som de lærer

De lever som de lærer

I Kinnarps' lokaler i Sandefjord lever de som de lærer. Utstillingslokalet, der personalet tidligere arbeidet fra cellekontorer, er forvandlet til et aktivitetsstyrt visnings- og arbeidslokale. Fargesetting og møblering skaper forskjellige soner for ulike arbeidsoppgaver.

Q-brands - profilerende gulv

Q-brands - profilerende gulv

Tidligere i år flyttet firmaene Q-brands og Expoteket sammen inn i nye lokaler i Hinderveien i Sandefjord. Q-brands driver en firmaprofileringsvirksomhet i vekst og hadde blant annet behov for omfattende showroom-fasiliteter. Samtidig var også Expoteket i ferd med å vokse seg ut av sine lokaler.

Flere artikler

Finn din nærmeste