Karolines koserom

Karoline er fem år og glad i farger. Hun har selv valgt farger til det nye rommet sitt. Riktignok med litt hjelp fra voksne, som ønsker at rommet skal være til å leve med noen år.

Karoline ønsket seg masse dyr og dekor i rommet. Ved å velge motiv på tapetbord og tekstiler og la tapetet være nøytralt, kan rommet lett fornyes etter hvert som damen får nye diller.

Veggene er tapetsert med en kraftig fibertapet i lysende gult. Det er fargespill i flere nyanser som om det er svampemalt. Fargen gir lys og energi i rommet. Tykkelsen på tapetet og den melerte overflaten skjuler små ujevnheter i underlaget.

Teppe på gulvet er i en tett fin velour av polyamid (kunstfiber). Det er tvers igjennom tekstilt, ingen bunn med skum eller limstoffer.  Det er i en tett god kvalitet med relativt lav lugg. Godt å leke på og godt å gå på. En velourkvalitet som denne er også lett å holde ren. Teppet er festet til gulvet med borrelås. Fordi rommet er relativt lite holdt det å feste tapen med borrelås langs gulvlisten.

  Dette har vi brukt:

   Min huskeliste

Les også: