Natre  annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14 Inspirasjon nr. 1/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Kalket trendvegg på rull

Galleri
Veggflater med kalket utseende er en av de heteste trendene i øyeblikket. Og det har aldri vært enklere å gi rommet den rette looken: Tapet med kalkeffekt gir raskt en holdbar og harmonisk vegg.
KALKEFFEKT: Vegger med kalket utseende er trendy. (Foto: Borge)

Duse farger, fravær av glans og et rolig men variert mønster som minner om de naturlige skjoldene i en kalkmalt murvegg. Dette får du nå på rull. Tapet med kalkeffekt har matt overflate og melerte farger i en dempet skala som gir harmoni. Kalktapet er noe av det mest trendy du kan finne på om dagen. 

Mer enn ensfarget

– Vi ser at folk er litt ferdig med de helt slette, ensfargede veggene. Med kalktapet får du raskt en vegg med dybde, karakter og personlig preg, sier Birgit Torkildsby, produktsjef i Borge, som lanserer et vinyltapet med kalkfinish i ti naturlige og brukervennlige farger.

– Tapet med linstruktur har solgt godt i det siste, men nå tar kalkeffekten over. Den gir et litt tøffere og annerledes uttrykk og en trendy overflate, sier hun. 

DUSE FARGER: Borge lanserer denne våren kalk-tapet i ti flotte, duse farger. (Foto: Borge)

Tåler røff bruk

DYBDE: Kalktapet gir rommet dybde, karakter og et personlig preg - og puster nytt liv i alle møbler. (Foto: Borge)

Kalktapetet er et vinyltapet og gir en lite ømfintlig vegg. Tapetet tåler godt rengjøring og får ikke skjolder ved berøring.

– Derfor er det godt egnet for bruk i et inngangsparti eller et kjøkken, sier Torkildsby.

Enkelt å få til

Tapetet kan brukes i alle tørre rom, og fungerer like bra på gangen som i barnerommet, stuen eller soverommet. Baksiden er av god fiberkvalitet, noe som gjør den lett å sette opp når limet kan smøres direkte på veggen og tapethøydene ikke skal forfuktes. Høydene henges opp uten mønstertilpasning, og det melerte uteseende sklir over i hverandre til et særpreget, naturlig utseende.

– Det er ikke vanskelig å få til en trendy overflate – smør lim på veggen og sett opp tapetet, sier Torkildsby. 

ENKELT: Baksiden er av god fiberkvalitet, noe som gjør den lett å sette opp når limet kan smøres direkte på veggen og tapethøydene ikke skal forfuktes. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer informasjon:

Borge

Les også

Mest lest

Anbefalt for deg

Nyeste artikler

Tarkett annons