Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Hotell og konferanse

Artikler

På design- og musikkhotellet Hotell Savoy i Luleå ligger det slitesterke LVT-gulvet MaxWear fra Golvabia i alt fra suiter til treningsrom.

Kloss inntil flyplassen på Gardermoen kan du bo for kortere eller lengre tid i et nyoppusset leilighetshotell. Moderne møbler, gode senger, tepper i gangene og designgulv med akustikkunderlag på rommene sikrer god nattesøvn.

Det kan gå stille for seg når et halvt tusen mennesker samles til fest eller konferanse i den nye konferanseavdelingen på Vestlia Resort. Salen har gulv som demper lyd og tåler en trøkk.

Med en ny type tepper lagt oppå LED-paneler, kan gulvet gi gjestene en personlig velkomsthilsen, vise veien ved brann, eller distribuere annen relevant informasjon. Mulighetene er mange, og gulvet blir på én og samme gang både imponerende og informativt.

Da Arrangementsrommet i Kunstnernes hus skulle pusses opp, ble det nye gulvet valgt fordi det lignet det opprinnelige linoleumgulvet som fortsatt er i bruk i andre rom. Også krakkene ble kledd med linoleum, da i en møbelkvalitet.

Som første tekstilgulvprodusent i verden har Desso fått gullsertifikat fra miljø- og helsemerkesystemet Cradle to Cradle. Teppeproduktene som omfattes av utmerkelsen samles i en egen kolleksjon ved navn Gold, som lanseres på begynnelsen av året.

Begrepet «rorbu» har fått et nytt innhold når du ser på de nybygde sjøhusene du finner på den lille øya Bolga på Helgelandskysten; de tilfredsstiller på alle måter de tilreisende turister fra inn og utland.

Du får bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk. Da gjelder det å spille på lag med fargene - noe Thon Hotels har forstått med fargevalgene i sine lobbyer og hotellresepsjoner.

Nede på kaien i Stavanger preges bebyggelsen av mange gamle sjøhus – så hvorfor skulle man ikke følge opp i samme stil når et nytt hotell skulle reises?

I veikanten på E6 – i Groruddalen - finner vi bydelens nye hotelletablering. Radisson kan tilby et storhotell i to deler; Radisson Blu og Radisson Park Inn.

Vi banker på og går inn. Rommet er langt og smalt. Veggene er hvite. Gulvet legger vi ikke merke til. Et temmelig karakterløst og kjedelig rom. Men der stopper det ordinære; for her inne skaper to av Norges mest fargerike personer Norges mest fargerike interiører.

En skipslast lekenhet, en god dose naturinspirasjon og lune farger ga 80-tallshotellet en ny identitet. Interiøret er blitt et spennende samtaleemne og trekkplaster for både barnefamilier og konferansegjester.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Norsol annons