Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/17 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Gjør en innsats for miljøet

Artikler

Miljøgevinst med primer på pappkartong

Miljøgevinst med primer på pappkartong

En vinkartong er forbildet for en gulvprimer i ny miljøvennlig emballasje. Selskapet Uzin har utviklet emballasjen Cube It Simple, som har store miljømessige fordeler i hele livsløpet: fra produksjon, lagring og transport, til etter bruk.

Slik sparer du på maling

Slik sparer du på maling

Ble det litt maling til overs, etter at du hadde malt ferdig? Ikke slå restene ut i vasken, men spar på dem. Oppbevart riktig, kan rester av maling holde seg lenge.

Bærekraftig maling og kjemi

Bærekraftig maling og kjemi

Maling- og kjemiselskapet Akzo Nobel, som i Norge representeres av blant annet Nordsjö, er for tiende år på rad rangert som et av verdens fremste selskaper i Dow Jones Sustainability Index.

Mal deg til lavere strømregning

Mal deg til lavere strømregning

Det kan høres rart ut, men det er faktisk mulig å spare energi ved å male vegger og tak på nytt. Velger man en lysreflekterende maling virker rommet lysere slik at man kan skru ned på belysningen uten at rommet blir mørkere.

Økning i PVC-gjenvinning

Økning i PVC-gjenvinning

Plasten PVC har tidligere vært ansett som et dårlig miljøalternativ. Men et felles krafttak i bransjen har gitt resultater. På ti år har antall tonn gjenvunnet PVC i Europa økt fra 40.000 til 260.000.

Finn din nærmeste  

Krefting annons