Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Årets farge 2017 fra Pantone er grønn

Pantone har valgt seg grønn for 2017. Tidligere har Fargerike gått for rødt og Nordsjö blått. Det blir garantert et fargerikt år!
<b>FRISK PUST:</b> Pantone 15-0343 Greenery er en forfriskende grønnfarge som signaliserer håp og forventninger.
FRISK PUST: Pantone 15-0343 Greenery er en forfriskende grønnfarge som signaliserer håp og forventninger.

Den grønne fargen Pantone 15-0343 Greenery beskrives som forfriskende og revitaliserende, og som et symbol på en ny begynnelse.

Pantone sammenligner fargen med de første spede spirene om våren. Fargen signaliserer håp og forventning. De begrunner valget med vårt felles behov for å ta et dypt og gjenoppbyggende innpust i en kompleks verden.

Fargen symboliserer håp

<b>NY START:</b> Grønnfargen gir håp om en ny begynnelse med nye muligheter.
NY START: Grønnfargen gir håp om en ny begynnelse med nye muligheter.

– Mens fjorårets Pantonefarger Serenity og Rose Quartz uttrykte behov for harmoni i en kaotisk verden, symboliserer Greenery i 2017 håpet vi lengter etter kollektivt, i en kompleks verden. Fargen representerer et tiltagende ønske om å forynge, gjenopplive og forene. Greenery symboliserer vår søken etter gjenforening med naturen, hverandre og en dypere mening, sier Leatrice Eiseman, administrerende direktør for Pantone Color Institute.

Hos Pantone betegner de fargen som en livsbekreftende skygge, som også symboliserer personlig frimodighet, lidenskap og vitalitet.

– Den gulgrønne fargen snakker til vårt ønske om å uttrykke, utforske, eksperimentere og oppfinne, og den skaper følelse av oppdrift, sier Leatrice Eiseman og tilføyer: – Gjennom sin beroligende, men likevel selvhevdende dynamikk, gir Greenery oss selvtillit til å leve livet på våres egne betingelser i en tid hvor vi redefinerer hva som er suksess og lykke for oss. 

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer informasjon:

Pantone

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Les også

Mest lest

Anbefalt for deg

Nyeste artikler