IFI logo
Se flere bilder
Vinterens tapettrender: Noe for alle

Foto: Produsentene

Vinterens tapettrender: Noe for alle

Høstens tapettrender har noe for enhver smak; alt fra fargerike batikk- og retromønster til blomster, lin og betong er lov. Én vegg eller alle fire vegger med tapet - det er opp til deg. Her er et utvalg av vinterens hotteste tapeter.

Åshild Nyhus Tyssen og Cecilie Bjørnerud Knap

Åshild Nyhus Tyssen og Cecilie Bjørnerud Knap
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tapet er en av årets store trender, og nå skal det gjerne være tapet på alle fire vegger. Tapetsering er kanskje den enkleste og raskeste måten å få total forvandling i et rom.  Et utall av farger og mønster gir mulighet til å løfte interiøret til nye høyder.  

Enten du går for én vegg eller tapet rund baut finnes det garantert et mønster som passer din stil. Noen få ruller er alt som skal til for å gi boligen en helt ny stil.

Her er noen av vinterens høydepunkter:

Troverdige imitasjoner eller ekte vare

Det er ikke nødvendig å bo i et omgjort fabrikkbygg for å få en industriell stil. Tapet med etterligninger av betong og rustikt tre er en av de virkelig store trendene om dagen. Imitasjonene er imponerende troverdige, og finner i et fargespekter som passer godt til den dunkle veggtrenden vi nå er inne i.

En annen nyhet er tekstiltapet av lin. Med naturlige farger og duse farger, kan tapet i 100 prosent lin gi akkurat den lune atmosfæren man er på jakt etter.

Farger og fest

Selv om vi ser mye av den lune stilen om dagen, går mange eksperter og venter på et stilskifte med mer farger. Ønsker du å friske opp hjemmet med ordentlige gladfarger, er i alle fall muligheten definitivt tilstede.

Batikk, retromønster eller blomster i frekke fargekombinasjoner kan bli tøffe blikkfang når man er ute etter noe litt spesielt.

Se flere bilder
Farger og fest

Foto:

Veggen blir garantert et blikkfang med batikk.

Blomstereng på veggen

Blomstertrenden vi har sett en stund er på ingen måte på retur ennå. Alt fra delikate planter i duse farger til fargesterke blomster i kombinasjon med metalliske effekter er tilgjengelig. Alt er like riktig i trendbildet – spørsmålet er bare hvilken variant som er riktig for deg!

 

Se flere bilder
Blomstereng på veggen

Foto:

Jocelyn Warner er kjent for sine vakre blomstermotiv. Er tilgjengelig gjennom INTAG.

Mer informasjon

www.astex.no

www.borge.no

www.fantasi.no

www.flugger.no

www.greenapple.no

www.inspirasjon.as

www.intag.no

www.storeys.no

www.tapethuset.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.