IFI logo
Se flere bilder
Vask og kast – miljøvennlig rengjøring på kjøkkenet

Foto: Jordan

Vask og kast – miljøvennlig rengjøring på kjøkkenet

Med en ny type biologisk nedbrytbare engangskluter, holder du kjøkkenet rent i en fei. Kluten er satt inn med såpe og vann, og etter bruk kastes den i søppelet.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvor ofte opplever du at kjøkkenkluten plutselig er blitt gammel, skitten og stinkende? Vi er mange som har ønsket å kunne kaste den gamle kjøkkenkluten etter at vi har tørket vekk størknet baconfett fra komfyren, eller fjernet brødsmulene fra frokostbordet. Nå kan du gjøre det og samtidig ta hensyn til miljøet.

En ny type kjøkkenkluter på rull består av bionedbrytbare engangskluter innsatt med såpe og vann som enkelt trekkes ut av en dispenser. Engangsklutene fra Jordan Vaskerull egner seg godt til den daglige vaskingen av småsøl på kjøkkenet, men også til å fjerne stekesmør og baconfett på komfyrtoppen. Og du slipper å skylle opp kluten etter bruk, og kan med god samvittighet kaste den. I tillegg får du også en skinnende kjøkkenbenk, og det helt uten vaskestriper. 

Forenkler hverdagen

– Den tradisjonelle kjøkkenkluten kan være svært ekkel med bakterier, vond lukt og gamle matrester som har festet seg. Når flere familiemedlemmer bruker den samme kluten til alt mulig, er det aldri godt å vite om kluten har vært på gulvet, i stua, på badet, i bilen eller blitt brukt til å vaske skitne barnehender. Engangskluter er enkelt, praktisk og hygienisk, og du slipper å være bekymret for om kluten er skitten eller full av bakterier, forteller Nina Skalstad, Senior Brand Manager i Lilleborg.

Vaskerulldispenseren er elegant designet slik at den kan stå fremme på kjøkkenbenken, og står stadig. Engangsklutene kan trekkes ut med kun en hånd. Et patentert system holder på duften og sikrer at klutene er fuktige når de skal brukes. Dispenseren kommer med en pakke om 100 kluter, og refillpakker selges separat. 

Se flere bilder
Nå kan du alltid ha en ren og fresh klut.

Foto:

Nå kan du alltid ha en ren og fresh klut.

Mer informasjon:

Jordan

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.