IFI logo
Se flere bilder
Vårens tapetnyheter

Foto:

Vårens tapetnyheter

Tiden er inne for å tapetsere! Se Borges nye kolleksjon.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Susan Unger er en spennende ny kolleksjon med fibertapet fra Borge som også inkluderer tekstiler. Tapetene har mange spesielle bladmønstrede design i lekre farger som gir et helhetlig eksklusivt preg. Fargene går bl.a. i beige, gull, gråaktig grønn, gråblå og sterkt rødt. Kolleksjonen har også stråtapeter i lyse toner. Tekstilene er flortynne og i lyse fargenyanser Dette er en spesialkolleksjon og er derfor ikke å finne i alle butikker som forhandler Borge tapeter og gardiner.

Concept er en moderne vinylkolleksjon med fiberbakside. Den har et mangfold av farger, både duse og noen mørkere som rødt, lilla og gråsort. Denne tapetkolleksjonen har også border som absolutt kan gjøre sitt til å sette det lille ekstra særpreget på interiøret.

Nature er som navnet tilsier inspirert av farger og strukturer i naturen og dette gjelder så vel fargene på tapetene som design. Disse vinyltapetene har tre ulike mønstre : enkle blader, åpne kvadrater og sammensatte streker. Strukturen er ganske grov som igjen gir et solid naturinspirert miljø.

Urban Chic er en ungdommelig og morsom vinyltapet inspirert av retro og litt high tech. Fargene er duse, elegante, og kolleksjonen er som skapt til interiør i stål. Ved å bruke bordene i denne kolleksjonen legger man siste hånd på verket og har dermed skapt et interiør som blir lagt merke til.

Giacaranda fikk navnet sitt fra en blomst som kun vokser i det sørlige Italia, og som bare blomstrer kort tid hvert år. Dette er en frisk tapetkolleksjon med design i striper og blomster i tillegg til de ensfargede. Det er svært mange gode farger i denne vinylkolleksjonen, og strukturen bidrar til en uformell og hyggelig atmosfære.

Dette ble brukt:

Tapet::

 • Susan Unger - Borge
 • Concept - Borge
 • Nature - Borge
 • Urban Chic - Borge
 • Giacaranda - Borge

:

  Les om tapetsering under "Gjør det selv".:

   Huskelisten din
   Les mer
   Finn din nærmeste
   Annonse
   Nyhetsbrev
   Motta tips og ideer!

   Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.