Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Utendørs

Selvrensende husmaling fra Nordsjö

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Sol, vind, regn og ekstreme temperatursvingninger; det norske klimaet er tøft for huset.

Populær og holdbar maling

Nordsjö One Super Tech Med kan ha en holdbarhet på opp til 16 år om den påføres etter produsentens anvisninger. Nå har denne populære malingen blitt enda bedre. Den er blitt selvrensende og får fasaden til fremstå som nymalt, hver dag hele året.

Unngå sopp og alger

Å holde en fasade ren for sopp og alger og annen begroing er et stort problem, i tillegg til trafikkstøv og andre forurensende partikler som følger med vind og regn.

Du trenger ikke å være ekspert for å forstå at det kreves et slitesterkt og beskyttende kvalitetsprodukt for å få et langsiktig og holdbart resultat på en malt trefasade.

Regnet skyller bort skitten

Nordsjös eksteriørmaling, Nordsjö One Super Tech, gir fasaden langvarig beskyttelse gjennom god vedheft, god dekkevne og god fargebestandighet.

Takket være den nye, unike sammensetningen, har produktet nå også fått selvrensende egenskaper. Dette bidrar til å holde overflaten ren og vakker i all slags vær året rundt.

Du får en overflate som er glatt og hard, men fortsatt fleksibel. Minimalt med skitt fester seg til overflaten, og at det som likevel fester seg, vaskes vekk av regnet. Resultatet er at risikoen for sopp og alger reduseres betydelig.

Les også Gjør boden klar til husvasken

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons