IFI logo
Se flere bilder
Planlegg drømmekjøkkenet

Foto: ifi.no/moodboard, Nordsjö

Planlegg drømmekjøkkenet

Har du planer om å pusse opp kjøkkenet? Da kan det være lurt å gjøre deg opp et bilde av hva du ønsker før du går løs på prosjektet. Et moodboard kan det hjelpe deg å visualisere planene dine.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å pusse opp kan være tidkrevende og til tider slitsomt. For å unngå det største stresset, gjelder det å planlegge godt i forkant. Både innkjøpene og selve oppussingen går lettere dersom du har klare tanker om hva du vil før du setter i gang. Skal du pusse opp kjøkkenet, bør du derfor planlegge i god tid.

Kjøkkenet er for mange det viktigste rommet i boligen. Det er her familien samles. Her skal alle som bor trives. Da er det også viktig at vi omgir oss med farger og ting som for oss skaper trivsel. Men etter 20 år med hvite vegger og hvit kjøkkeninnredning, kan det være en utfordring for mange å vite hvor man skal begynne med fargene. Da kan det være greit med litt hjelp.

Et godt tips er derfor å starte med å lage et moodboard. Et moodboard, eller stemningskart, kan hjelpe deg å visualisere planene dine - og å se hva som funker sammen og hva som ikke gjør det. Med vårt moodboard-verktøy kan du finne de fargene, tapetene, gulvene, mønstrene og materialene som du liker best, og prøve deg fram.

Et moodboard trenger ikke nødvendigvis å være en fasit for hvordan rommet skal bli. Men det er et flott verktøy for deg som vil skaffe deg inspirasjon og teste ut ulike farge- og materialkombinasjoner.

Se flere bilder
NYTT: Har du lyst på nytt kjøkken? (Foto: Nordsjö)

Foto:

NYTT: Har du lyst på nytt kjøkken? (Foto: Nordsjö)

Se drømmen på nett

Lag ditt første moodboard her!

I vårt Moodboard-verktøy finner du farger fra produsentenes egne fargekart og bilder av både maling, tapet, gulv og tekstiler. Du kan laste opp dine egne bilder, bruke dem som allerede ligger i galleriet, eller legge til hvilke som helst bilder fra artiklene på ifi.no. Vil du bruke bilder du finner på ifi.no, er det bare å åpne de aktuelle artiklene og legge til de bildene du selv ønsker i Moodboxen.

Slik legger du til bilder i Moodbox:

1. Logg deg inn: Du må være logget inn på ifi.no for å kunne legge til bilder fra artiklene.

2. Klikk deg inn på bildene du ønsker: Finn artikkelen du vil hente bilder fra, og klikk deg inn på hovedbildet som ligger øverst i artikkelen.

3. Legg til i Moodbox: Bla deg frem til bildet du vil bruke i moodboardet, og klikk på knappen øverst i høyre/venstre hjørnet der det står "Legg til Moodbox".

4. Se bildet i moodboard-galleriet: Åpne opp dialogboksen "Legg til bilder" i moodboard-verktøyet. Oppdater boksen ved å klikke på pilene i høyre hjørne. Nå kan du se bildene du har lagt til.

Se flere bilder
MOODBOX: Bildene du har lagt til i Moodbox blir synlige i galleriet i moodboardet.

Foto:

MOODBOX: Bildene du har lagt til i Moodbox blir synlige i galleriet i moodboardet.

Se flere bilder
BLI INSPIRERT: Lag ditt første moodboard nå!

Foto:

BLI INSPIRERT: Lag ditt første moodboard nå!

Mer informasjon:

Lag moodboard her!

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.