IFI logo
Se flere bilder
Panelgardiner i nostalgiske mønstre

Foto: Produsenten

Panelgardiner i nostalgiske mønstre

Tekstil kommer nå sterkt tilbake etter å ha vært frosset ut av den kjølige minimalismen i en årrekke. De bringer med seg vakre dekorasjoner, fantastiske farger og nye kreative løsninger.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Glem den stramme minimalismen som har preget trendbildet så lenge, nå er det tekstiler som gjelder. Tekstilenes tilbakekomst i boligen har blant annet gitt nye muligheter for en effektiv og dekorativ solskjerming. Lange lengder med panelgardiner gir rommet et lekkert og moderne uttrykk samtidig som sollyset kontrolleres.

Fleksibelt

Panelgardiner er en fleksibel løsning når du vil ha kontroll over solens skarpe stråler. Alle stofflengder kan plasseres akkurat på det stedet der de sørger for den mest optimale solskjermingen. Du kan for eksempel stenge ute de sjenerende, lave solstrålene med én stofflengde, og ønske naturen velkommen inn i boligen når de øvrige lengdene skyves til siden av vinduspartiet.

Farger og mønstre

Kombiner for eksempel sandfargede stofflengder med lyselilla blomstermønstre med praktfulle broderi. Gi de nostalgiske mønstrene et moderne motspill med en stofflengde med striper i fiolette og brunlige nyanser. Motsetningene møter hverandre i mønstrene mens fargespillet skaper et ensartet og elegant uttrykk.

Skap helhet med variasjoner

Innredningen og stilen i rommet kan dermed raskt få nytt liv ved at du plasserer stofflengdene på ulike måter. Slå an tonen i stuen med lengder av blomstret stoff, og skap en stil à la herskapelig, fransk nouveau riche. Du kan også la et stripete mønster stå i fokus og dermed skape et mer moderne uttrykk.

Vakre og elegante tekstiler gir innredningen stil og karakter. Med puter og puffer i matchende stoffer er det enkelt å fremheve stilen - uansett om drømmen er fransk luksusbohem eller stram og klar grafikk.

La France

Pagunettes nye kolleksjon, La France, hyller disse nye tekstiltrendene. De forener fornem fransk, luksuriøs bohemstil med stramme, klare linjer. Vi finner grunnfargen i naturens palett av brunlige nyanser, mens lilla og fiolette toner sørger for et forfriskende motspill. Tekstilkolleksjonen fungerer utmerket både som panelgardiner, puter og puffer.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.