IFI logo
Se flere bilder
Nytt på nett

Foto: Produsenten

Nytt på nett

Nye nettsider gir ny inspirasjon! Har du behov for noe nytt til bad, vinduer og vegger fra Byggma, men vet ikke hvor du skal begynne å lete? Nå blir det lettere for deg.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under Byggmas paraply ligger flere fabrikker. Til nå har produktinformasjonen vært å finne under Byggmas egen hjemmeside. 

Her har du kunnet lete deg frem til informasjon om veggplater og vinduer for å nevne noe, men det har ikke vært lett!

 

En tydelig profil

Nylig valgte derfor selskapet en fornyet webprofil - der har alle fabrikkene fått flunkende nye nettadresser.

I tillegg har Byggma fått en ny hjemmeside, der inngangssiden lenker til de andre nye sidene.

Byggma er først og fremst et konsern og moderbedrift for de norske fabrikkene; Huntonit, Forestia, Fibo-Trespo, Uldal, samt den svenske fabrikken Masonite Beams AB.

– Byggma er egentlig ingen produsent, vi ønsket derfor å ha konsernets hjemmeside for seg, og samtidig få fokus på de enkelte varemerkene. Når først noe skulle endres, var det alt eller ingenting. Derfor har alle merkevarene fått nye hjemmesider, sier Torunn Mangseth, markedsføringssjef i Byggma.

 

Synliggjør produktene

Nå blir i stedet de enkelte fabrikkene og deres produkter synliggjort.

– Det er spennende å skape nye nettsider. Det blir mye lettere for forbruker å se hva de skal ha av nye vegger og tak. Plotter en inn søkeord som for eksempel «ferdigtapetsert vegg» i søkefeltet kommer en i stedet rett til den enkelte nettside i stedet for å lete seg fram i Byggma, forteller hun.

Mangseth er veldig fornøyd med de nye sidene, og forteller at de ulike bedriftene i stor grad selger ferdigprodukter.

Nærmere bestemt alt fra baderomspanel, «Kitchen Boards» til spesialtilpassede løsninger.

– Det er personlighet for hver side. Der kan du lese portefølje og trykke deg inn på produktbilder og se miljøbilder. Det er også enkelt å finne monteringsanvisninger og tekniske data. Det er produkter av god kvalitet. Vi håper de nye sidene vil inspirere, avslutter Mangseth.

Se flere bilder
Synliggjør produktene

Foto:

Ferdigtapetserte vegger kommer i mange farger og mønstre.

Dette leverer fabrikkene
  • Huntonit er en fabrikk på Vennesla som selger ferdigmalte og ferdiglaserte plater for tak og vegg. De er eneste leverandør av ferdigmalte produkter som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.
  • Forestia er en veggplateprodusent som blant annet har kolleksjonen Walls4You, som er ferdig tapetserte veggplater. Og kolleksjonen Walls2Paint med spesielle veggplater for maling. Veggplatene blir produsert i anlegget i Braskereidfoss. – De ferdigtapetserte platene kan for eksempel brukes til fondvegg og de kan kombineres med hverandre. Platene finnes både med mønster og som ensfarget, og de matcher i design og farge. Utvalget består i om lag 50 ulike design, forteller Mangseth.
  • Uldal har to fabrikker hvor det produseres både vinduer og dører. – De produserer vinduer i tre, og de har såkalte smart-vinduer i PVC, de må vaskes, men er vedlikeholdsfrie. Uldal er en tradisjonsrik bedrift, og de er svært dyktige på produktutvikling.
  • Fibo-Trespo har også ferdigprodukter som folk monterer selv. – Både baderomspanel, «kitchenboard» - ferdig kappet til flater mellom benk og overskap, benk i ferdigkappet lengde eller som skreddersøm. I tillegg leverer bedriften laminatgulv.
  • Masonite produserer bjelker for konstruksjonsløsninger.
Se de nye nettsidene her:

Byggma

Forestia

Fibo- Trespo

Huntonit

Masonite

Uldal

 

 

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.