Byggma annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Modellér ditt eget linoleumsgulv

  Bilder av: Forbo Flooring
Nå kan du virkelig la kreativiteten blomstre ved å designe gulv med et personlig preg med fliser av slitesterk linoleum – et rent naturprodukt.
Friske farger gir mange muligheter for å utfolde kreativitet.
Friske farger gir mange muligheter for å utfolde kreativitet.

For kort tid siden kom gulvleverandøren Forbo med en ny, spennende serie fliser av linoleum; nå er denne serien utvidet. Den består av fliser i flere størrelser og en rekke ulike farger og mønstre.

Størrelsene på linoleumsflisene er slik at de lett kan kombineres. Du kan lage ditt eget puslespill med brikker i ulike dimensjoner, farger og mønstre. Dette gir uante muligheter for å legge et unikt og slitesterkt linoleumsgulv med personlig særpreg. 

Størrelser og mønstre

Mange ulike dimensjoner gir uendelige muligheter
Mange ulike dimensjoner gir uendelige muligheter

Flisene leveres i flere ulike varianter; en er basert på farger, Colour. En har den tradisjonelle «marmor-look’en», Marble. En har fått navnet Shade og er inspirert av stein, mens Lines minner mer om trestruktur.

Denne meget fleksible kolleksjonen består av kvadratiske og rektangulære fliser i størrelser som spenner fra de ekstra store (75 cm x 50 cm) til de helt små (25 cm x 25 cm) - samt flere matchende størrelser mellom disse ytterpunktene. Dimensjonene er avstemt slik at alle flisene passer sammen og kan kombineres på kryss og tvers. Dette gjør det lettere å sette sammen flotte mønstre.

Trend

Geometriske mønstre er trendy
Geometriske mønstre er trendy

Marmoleum Modular gir deg muligheter som sammenfaller godt med trenden som vi har sett så mye av i de senere årene. Vi ser det både i tepper og fliser, hvor designerne for alvor har fått øynene opp for mulighetene til å gi rommet karakter via geometriske mønstre. Her kan alle være kreative og skape sitt eget gulvuttrykk – ikke bare interiørarkitekter og –konsulenter.

Hvor passer Marmoleum Modular?

Marmoleum Modular gir interiørarkitekten muligheten til selv å designe gulvmønsteret
Marmoleum Modular gir interiørarkitekten muligheten til selv å designe gulvmønsteret

Den brede fargepaletten gir mulighet for å tilføre gulvet et oppsiktsvekkende, men samtidig et sofistikert uttrykk, som kan gi liv til et ellers kjedelig rom. Vi har sett at Marmoleum Modular med sine muligheter og sin slitestyrke, snart fant veien til kontor- og butikkgulv, hvor et gulv med mønster er med på å skape en positiv og inspirerende stemning.

I Mellom-Europa er nå også privatmarkedet i ferd med å trykke Marmoleum Modular til sitt bryst, og markedssjef hos Forbo i Norge, Gunni Marie Bunck, mener at vi vil se en slik utvikling også her i landet.

For mer informasjon

Forbo Flooring AS

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Beckers annons

Nyeste artikler

HappyHomes annons