Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Bestill publikasjoner

Inspirasjon

Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/18

Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/18

IFIs mest fargerike og flotte interiørmagasin noensinne! Les om tapetsering hos artisten Venke Knutson, uterom hos Halvor Bakke, farge- og mønstertrender, lune stuemiljøer, drømmesoverommet, forvandling av ungdomsrom og kjøkken med maling, flotte gulv for flere rom, og alt du trenger til ditt spa-bad. Og mye mer!

130 Sider.
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/17

Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/17

I dette magasinet kan du bli med på besøk inn i inspirerende hjem, finne din stil blant fargetrendene, se hvordan du kan få herskapelig og moderne kjøkken og finne dine favoritter blant mønstergulvene. I tillegg får du tips om fargesetting, gulv, maling, tapet og mye mer - til hvert av boligens rom.

130 Sider.
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15

Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15

I denne utgaven av IFIs interiørmagasin kan du få et innblikk i interiørtrendene, bli med inn i lekre boliger, og få tips til hvilke farger du bør velge hjemme, hvordan du enkelt legger klikkgulv, hvordan du får hotellstilen på soverommet og mye, mye mer!

130 Sider.
Inspirasjon nr. 2/14

Inspirasjon nr. 2/14

Interiørmagasinet som gir seg oppussing rom for rom! I dette nummeret kan du blant annet bli med inn i en fargedrøm av en bolig, få de beste maling- og verktøytipsene, finne din soveromstil og få ekspertråd om vedlikehold.

100 Sider.
Inspirasjon nr. 1/14

Inspirasjon nr. 1/14

Første utgave av IFIs interiørmagasin i 2014 byr blant annet på gode råd om valg av fasadebehandling, de beste verktøytipsene, godbiter for gulvet, tips til rask og billig fornying av kjøkkenet, tips til tapetmiks og masse annet! Her kan du bli inspirert!

100 Sider.

Load more

Temahefter

Tema utendørs

Tema utendørs

I dette heftet får du en grundig innføring i alt man som huseier bør tenke på; fra planlegging, booking av håndverker og verktøyvalg, til malejobben, vedlikehold og fargesetting - og mye mer!

70 Sider.
Tema tapet

Tema tapet

Alt du trenger å vite om tapet! I heftet kan du blant annet lære om ulike tapettyper og hvilke typer som passer i hvilke rom, tapetsering trinn for trinn og tapetverktøy og -symboler. Bli også med inn i rom som er totalforvandlet med tapet!

36 Sider.
Tema maleteknikker

Tema maleteknikker

Alt du trenger å vite om maleteknikker! Dette heftet tar for seg ulike maleteknikker trinn for trinn, som lasering, marmorering, strukturmaling, sjablonering, dekormaling, maling av panel og mer.

36 Sider.
Tema forarbeid

Tema forarbeid

Sluttresultatet blir aldri bedre enn grunnarbeidet! Heftet er et oppslagsverk for deg som lurer på "kan vi male eller tapetsere utenpå dette?". Her får du råd om forarbeid på gammelt og nytt panel, lister, tapetserte vegger, ulike plater, mur, betong og metall.

52 Sider.
Tema farger

Tema farger

Heftet for alle som synes fargesetting kan være vanskelig! Her får du enkel fargelære, en innføring i NCS-systemet og tips til ulike måter å kombinere farger på for å skape harmoniske interiør. Lær om ton-i-ton, nabofarger, kontrastfarger og nyanselike farger.

52 Sider.

Prosjektmagasiner

IFI.NO:PROSJEKTER 1/17

IFI.NO:PROSJEKTER 1/17

Nye, inspirerende prosjekter fra skoler, kontor, helsebygg, restauranter, hoteller og leiligheter. Les om planlegging og gjennomføring av prosjektene og bli inspirert av material- og fargevalg.

98 Sider.
IFI.NO:PROSJEKTER 3/16 Kontorbygg og 4/16 Hoteller

IFI.NO:PROSJEKTER 3/16 Kontorbygg og 4/16 Hoteller

I denne utgaven får du to magasiner i ett, med temaene kontorbygg og hoteller. Her kan du lese om inspirerende nybygg- og rehabiliteringsprosjekter, nøye gjennomtenkte material- og fargevalg og prosessene fra idé til gjennomføring.

68 Sider.
IFI.NO:PROSJEKTER 2/16 Barnehage-, skole- og omsorgsbygg

IFI.NO:PROSJEKTER 2/16 Barnehage-, skole- og omsorgsbygg

I denne utgaven av IFI: Prosjekter kan du lese om nye og renoverte barnehage-, skole- og helsebygg. I disse byggene er det mange hensyn å ta - med tanke på miljø, inneklima, fargebruk og materialvalg - men også mange muligheter. Bli inspirert!

64 Sider.
IFI.NO:PROSJEKTER 1/16 Butikker og kjøpesentre

IFI.NO:PROSJEKTER 1/16 Butikker og kjøpesentre

Bli med inn i lokalene til 8 ulike detaljister! Her presenterer vi butikker, frisørsalonger, treningssenter og kjøpesentre - lokaler som krever sitt. Se hvordan hverdagens utfordringer har blitt løst med materialvalg, farger og inspirerende løsninger.

52 Sider.
IFI.NO:PROSJEKTER 2/15 Hotellbygg

IFI.NO:PROSJEKTER 2/15 Hotellbygg

I denne utgaven har vi besøkt hoteller som enten er blitt pusset opp eller bygd nye i senere tid. Hotellbransjen ligger langt fremme når det gjelder bruk av farger og overflater, og vi håper magasinet kan være til nytte og inspirasjon.

68 Sider.

Load more

Bøker

Puss opp

Puss opp

Enten du skal flytte inn i ny bolig eller pusse opp der du bor, vil denne boken gi deg gode ideer og nyttige tips og innspill - om planleggingsfasen, valg av materialer/produkter og gjør-det-selv-tips om hvordan du trinn-for-trinn går frem. Lars Aarønæs, Beate Slipher, Tale Henningsen og ifi.no står bak boken.

175 Sider.
Farger i arkitekturen

Farger i arkitekturen

Mette L'orange skriver inspirerende om fargenes betydning og potensial i arkitekturen. hvordan har fargeutviklingen vært i Norge gjennom tidene? Og hva ser vi rundt oss nå?

192 Sider.

Fargemagasinet

Fargemagasinet

Fargemagasinet

Fagblad for farge- og interiørbransjen med nyheter fra bransjen, trender, tendenser og tema som kan bidra til utvikling. Bladet kommer ut 6 ganger i året. Årsabonnement kr 379,- pr. år (6 utgaver). For utenlandsabonnement gjelder egne priser.

0 Sider.

Handlevogn

Publikasjon Antall Pris Total Pris  
Total 0 Kr 0,-

Ved bestilling

I tillegg til prisen kommer et fakturagebyr på kr 29,- og Postens satser for porto. Leveringstid ca. 1 uke.

Bestillinger uten gyldig e-post-adresse og telefonnummer vil ikke bli ekspedert.
Beckers annons