Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Formex annons
Byggma annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

Magic Oil 2K- brukerveiledning ønskes

 1
 Kate Andersen
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

Kan noen forklare meg hvordan jeg bruker magic oil 2K på betong?

Jeg skal bruke avrettningsmasse og så en artikkel på forsiden på ifi at man kunne bruke denne oljen sammen med avrettningsmassen for å få en polert betonglook. Dvs at jeg kunne få denne oljen med ønsket farge og dermed bruke gulvet uten å gjøre noe mer med det enn denne oljen.

Saken er den at jeg ble i tvil om fremgangsmåten som stod beskrevet.

Fornuften sier meg at avretningsmassen skal herde, når den er herdet påføres denne Magiske oljen 2K, og det som ikke trekker ned i den påførte OG tørka/herdede avretningsmassen fjernes med et fuktig håndkle.

Den blonde siden av meg tenkte at denne Magiske oljen skulle påføres avrettningsmassen når denne ble fordelt utover gulvet......men da ville håndkle fjerne OG ødelegge den blaute avrettningsmassen.

Hvem av mine sider har rett? fornuften eller den blonde  *forvirret*

Takker for hjelp da jeg syns dette med å tilføre avrettningsmassen denne oljen for så å få et ferdig gulv hørtes genialt ut.

mvh frkfryd :)

0
 2
 Robert Walmann
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

Heisann og takk for melding. 

Leverandøren UZIN sier at avrettingsmassen må være herdet og tørr, før du kan påføre oljen. Pass på at du følger tørketidanvisningen på avrettingsmassen. Den kan virke tørr, men det kan være restfuktighet som må ut. Det er derfor meget viktig at du følger anvisningen. Når den er helt tørr og herdet, er det altså bare å påføre den magiske oljen. Lykke til. 

Hilsen

Robert hos IFI 

0
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter

TilTak annons