Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

Lysne peiset panel innendørs

 1
 Ann Kristin Aannerud
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

Hei, vi har kjøpt en hytte hvor veggene i stue er beiset med interiørbeis i farge drivved. Dessverre var nok panelen under veldig gul da tidligere eier behandlet den og resultatet er at veggene er veldig gul/brune. Jeg ønsker å lysne veggene og fremdeles beholde trestrukturen. Usikker på om et strøk lysere beis oppå vil bli pent. Ønkser tips til hvordan lysne veggene.

0
 2
 Mari Andersen Rosenberg
  • Poengsum: 11
  • Innlegg: 16

Hei,

Det kan dessverre være vanskelig å få til akkurat det utseendet man ønsker på panelet når det allerede er behandlet og fargen har blitt annerledes enn forventet. Det vil bli vanskelig for f.eks. en interiørbeis som kun egentlig skal påføres i ett strøk å trenge inn i underlaget igjen pga. tidligere behandling. Da vil den bare legge seg utenpå og ikke herde som den skal.

Men du kan prøve f.eks. Tyrilin Panelbeis for å bytte farge. Dette produktet anbefales brukt på tidligere behandlet/gammelt gulnet panel. Se på mulighetene som finnes av farger her, men husk på at underlaget allerede har en farge som da selvfølgelig vil påvirke resultatet. 

Det er også viktig å huske på at panel som blir behandlet med transparante produkter fortsatt vil forandre seg med lyset og tiden.

Jeg vil også råde deg til å forhøre deg i din nærmeste fargehandler eller ringe direkte til produsenten av produktet du ønsker. De kan produktene sine godt, og vet kanskje bedre hvordan de vil reagere på ulike underlag.

Håper du finner ut av det - lykke til!

Mari, ifi.no

0
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter

Norsol annons