Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Kreative gulvbelegg på vegg og møbler

  Tarkett
Vinylbelegg kan brukes til mer enn slitesterke gulv. Med ny design i homogen vinyl – åpnes mulighetene for nye bruksområder på blant annet vegger og møbler.
FARGER:
FARGER: Livlige farger fra iQ Surface Vivid med matchende sveisetråd i rødt. Tarkett

I over 50 år har Tarkett laget homogen vinyl i oppdaterte desgin. Siste tilskudd, iQ Surface, er et samarbeid med Note Design Studio, og presenteres som et kreativt og miljøvennlig designvirkemiddel. Bruksområdene strekker seg bortenfor tradisjonell bruk på gulv.

Hvorfor ikke bruke homogen vinyl på møbler eller som veggbekledning?

LES OGSÅ: Alt i ett og potte tett på baderomsgulvet

Farger i skjøtene

Sober
SOBER: Sammen med designbyrået Note Studio er det utviklet fem nye fargepaletter: «Contrast», «Rouge», «Sober», «Dimmed» og «Vivid». Tarkett

Allsidighet er nøkkelen. I kolleksjonen finnes uttrykksfulle farger og et materiale som gi utløp for kreativitet. Kombinert med bruk av fargede sveisetråder blir kolleksjonen et springbrett dristige arkitektoniske prosjekter.

– Måten iQ er konstruert på, betyr at en designer eller arkitekts visjon beholder sitt estetiske uttrykk uavhengig av hvordan materialet blir brukt. Det er svært få materialer med den egenskapen på markedet i dag. Det er det som gjør Tarketts nyeste kolleksjon så spesiell – og når materialet er installert, vil du virkelig se hvor fint det blir, sier Per Sternegård, produktsjef Tarkett.

Nye farger

iQ Surface er et homogent vinylbelegg, med en slitesterk overflate som er enkel å holde ren og ved like. Sammen med designbyrået Note Studio er det utviklet fem nye fargepaletter: «Contrast», «Rouge», «Sober», «Dimmed» og «Vivid».

Beige toner knytter hele kolleksjonen sammen til en helhet. Alle de fem fargepalettene passer godt sammen, noe som gjør det lett å kombinere de ulike designene i kolleksjonen.

Muligheter
MULIGHETER: iQ Surface kan brukes på vegger, søyler og gulv. Det er et materiale med kreative muligheter. Tarkett

Brukes igjen og igjen

Gjenbruk
GJENBRUK: Avkapp og spill fra installasjon samles inn og blir til nye gulv. Tarkett

– Bærekreaft og sirkulær økonomi er en hjertesak for Tarkett. Derfor har vi fokus på ReStart i Norden, et innsamlingsprogram hvor vi tar tilbake rester og kapp av våre vinylbelegg og sender det til resirkulering i ved fabrikken i Ronneby i Sverige, sier Ingeborg Bigum Borgen hos Tarkett.

Takket være en ny innovasjon, er det også mulig å fjerne lim og sparkelrester fra monterte vinylgulv slik at også disse kan sendes til resirkulering og gjenbrukes i produksjon av nye gulv. Det betyr at iQ Surface gulv som installeres i dag, kan gjenvinnes og brukes på nytt i fremtiden. Dette er et stort steg mot et mer sirkulært og bærekraftig samfunn.

Les også LVT: Lett å legge, lett å like!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons