IFI logo
Se flere bilder
Fototapet med ditt eget bilde

Foto: Kristian Owren/ifi.no og Inspirasjon Interiør/Komar

Fototapet med ditt eget bilde

Fototapet er i vinden, og stadig flere velger en fondvegg med fotografisk motiv. Produsentene har en rekke flotte "ferdigbilder", men er du ute etter noe helt spesielt kan kanskje dine egne bilder bli et dekorativt element på veggen?

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enten du er en ivrig hobbyfotograf eller stort sett bare tar bilder når familien er på ferie, har du helt sikkert noen bilder som hadde gjort seg på veggen liggende på harddisken. I stedet for å ramme inn kunsten, kan det være et morsomt og utradisjonelt valg å dekorere en hel vegg med et bilde som betyr mye for deg.

Finne motiv

Kanskje vet du umiddelbart hvilket bilde du kunne tenkt deg på veggen, eller kanskje du må ta en leterunde i bildearkivet først. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger. Hadde det kanskje vært koselig å ta med utsikten fra hytta hjem til stua? Eller hva med den trange bakgaten du så på ferie i Hellas?

Sjekk kvaliteten

Det er Inspirasjon Interiør som nå har begynt med produksjon av kundenes egne bilder på fototapet. Har du funnet et bilde du kunne tenke deg på fototapet, anbefaler produsenten deg å sende det til dem for vurdering. Dette er helt uforpliktende, og du vil raskt få tilbakemelding på om bildet er av slik kvalitet at det kan trykkes på veggen.

Enkelt å sette opp

De fleste fototapeter med egne bilder trykkes på papirtapet. Dette er ofte mer vrient å sette opp - og resultatet kan fort bli deretter. Inspirasjon Interiør har derfor lansert fototapet med eget bilde trykket på vinyltapet med fiberbakside. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler. Tapetet leveres på ruller, slik at du enkelt kan jobbe deg ovenifra og ned.

Vinyltapet med fiberbakside er vaskbar, spaltbar og UV-bestandig, men en bør unngå voldsom skrubbing da det kan misfarge trykken.

Mer informasjon

www.inspirasjon.as

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.