IFI logo

Enkel rengjøring med rens på sprayboks

Med avfettingsmiddel på sprayboks er det enkelt å rengjøre alle underlag, og å rense flater før maling.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Glem kjerringråd om rengjøring med sitrusspray, eddik og salmiakk. Den populære serien Quick Bengalack er utvidet med en enkel rensespray. Quick Bengalack Avfetting rengjør malte flater, glass, plast eller metall, og rengjør flatene før de males. Avfettingssprayen kan også brukes til vanlig rengjøring av flater som er blitt skitne – uten å skade underlaget. 

Universalrens

– Avfettingen kan brukes til alt fra avfetting av metaller, fettfilteret til kjøkkenviften, til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker. Den fjerner også gammel skismøring og gjør skiene klare for en ny tur, sier Thomas Løvald hos produsenten Quick Bengalack.

Sprayen påføres underlaget og får virke i 15- 30 sekunder, før den tørkes vekk med lofri klut. Eventuelle rester av rensen damper raskt bort.

Se flere bilder
Quick Bengalack Avfetting på sprayboks

Foto: Robert Walmann/ifi.no

ENKEL FORNYING: Sprayen gjør fornyelse av gamle gjenstander meget enkel. Spray på, la virke, tørk av. Deretter kan du male!

Alt kan fornyes

Quick Bengalack Avfetting er spesielt tilpasset bruk før møbler og gjenstander males med spraylakkene i serien Quick Bengalack. Med rens og maling på sprayboks er det enkelt å gjenbruke ting og å gi gamle saker nytt liv som trendy interiørdetaljer. Quick Bengalack finnes i 28 farger i silkematt glans, og fire farger i blank glans. Dessuten finnes en effektspray som gir et metallisk skimmer til overflaten, og spraymaling som kan påføres direkte på rust. Alt kan fornyes med spray!

 

 

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.