IFI logo
Annonsørinnhold
Se flere bilder
Dette har Instagram-profilen alltid i arbeidsbilen

Foto: Alexander Bore

Dette har Instagram-profilen alltid i arbeidsbilen

I arbeidsbilen til tømrer og Instagram-profil Alexander Bore, for mange kjent under navnet Snekkerbore, er det ett verktøy som alltid er tilgjengelig i tre trelignende farger. – Det er en skikkelig multifunksjonell fugemasse, lim og tettemasse. Et «must have-produkt», sier han.

Tromsøværingen Alexander Bore har 14 år bak seg som tømrer. På Instagram deler han håndverkertips og «behind the scenes», både fra arbeidshverdagen i Totalrenovering AS, der oppgavene kan være alt fra kjerneboring til legging av parkett, men også prosjekter på hjemmebane. Håpet hans er å inspirere andre til å ta i bruk verktøy, og sette i gang med sine egne prosjekter – både store og små.

– Å være håndverker gir meg utrolig mye – det å kunne skape ting på jobben og å levere det som gjør kundene fornøyde er viktig, sier han.

Se flere bilder
Alexander Bore

Foto: privat

SNEKKERBORE: Alexander Bore har 12 000 følgere på Instagram-kontoen Snekkerbore, der han deler glimt fra arbeidshverdagen og private prosjekter. 

Velutstyrt arbeidsbil

De som kjenner Bore fra sosiale medier, vet at han har klare favoritter med seg i bilen. Lett gjenkjennelig er gule og sorte elektroverktøy som er med til enhver tid, og Bore har til og med laget sin egen logo i de samme fargene. I tillegg til skruer og spikere, har han også med seg det han mener er et «must have-produkt».

– Varebilen er alltid fylt opp med Casco MultiTech i alle mulige farger. Dette er et fantastisk bra produkt med veldig mange bruksområder. Det er en skikkelig multifunksjonell fugemasse, som også limer og tetter, sier Bore.

Se flere bilder
Casco MultiTech i varebilen

Foto: Alexander Bore

ALLTID MED: De tre brune trefargene er alltid med Alexander Bore på jobb. Da er han sikker på å ha en fugemasse som passer til alle slags treverk. 

Mange bruksområder

Casco MultiTech kommer i syv farger, hvorav tre er ulike nyanser av brunt som passer til lyst, mørkt og eksotisk tre.

– Jeg har ofte jobber hvor jeg må fuge inntil ulike treslag, og da trengs det en fuge som matcher. For å være sikker på å treffe på de forskjellige nyansene av brunt som treverk kan ha, har jeg alle brunfargene til MultiTech tilgjengelig i bilen, forteller han.

Produktet kan brukes til å lime, fuge og tette, noe som gjør det til en allsidig og pålitelig løsning, som hører like godt hjemme i verktøykassen i garasjen, boden på hytta eller i en skuff i bilen til håndverkeren. At massen har mange bruksområder og kan benyttes på en rekke materialer gjør det meget brukervennlig, noe som er perfekt for hjemmefikseren, men også den profesjonelle håndverkeren som kan ha mange arbeidsoppgaver i løpet av en dag.

– Jeg har selv brukt det til å lime opp speil, lime fliser for dekorativ bruk utenfor våtrom, og til å fuge mellom flisene og himlingen på badet. Pluss selvfølgelig til fuging av lister. Utendørs bruker jeg MultiTech til tetting av endelokk i takrenner og til å tette glipper i utvendig kledning. MultiTech er et supert alt-i-ett produkt som jeg bruker utrolig ofte, sier Alexander Bore. 

Se flere bilder
fugemasse

Foto: Alexander Bore

ALLE OPPGAVER: Den elastiske og overmalbare massen tetter, limer og fuger både utendørs og inne, og hefter godt på nesten alle underlag. Den er godt egnet til gulvfuging og fuging av lister.  

Lett å lykkes

Selv om du ikke er en erfaren håndverker, kan du oppnå solide resultater ved å bruke Casco MultiTech til en rekke små prosjekter rundt hjemmet ditt. Massen kommer i en patron og påføres med fugepistol. Den er vanskelig å mislykkes med, siden massen fester på de aller fleste materialer og underlag, som tre, keramikk, glass og metall.

Det betyr at den samme patronen kan brukes til å lime opp et speil eller lage en liten hylle, men også montere for eksempel knagger eller en ny dorullholder på badet, hvis man ikke vil borre hull i fliser og membran. Man kan bruke den som fugemasse for å tette sprekker og små hull, for eksempel i fliser, ved badekar og servanter, fikse en sprekt eiketerskel, eller montere trespiler på veggen.

– Man trenger ikke mange forskjellige lim og fugemasser hvis man har denne tilgjengelig. Supert produkt, med utallige bruksområder, avslutter Alexander Bore. 

Se flere bilder
verktøy

Foto: Alexander Bore

I VERKTØYKASSEN: Like selvsagt som at spikerpistolen er en viktig del av arbeidsdagen, er det at Casco MultiTech hører hjemme i verktøykassen. Sammen med verktøy for påføring og glatting, sikrer den kombinerte fuge-, lime-, og tettemassen gjennomføring av alle mulige jobber. 

Bruksområder:
Se flere bilder
Casco MultiTech

Foto: Alexander Bore

MULTIVERKTØY: Casco MultiTech kan brukes til en rekke oppgaver. 

Dette er noen av de mange måtene Casco MultiTech kan brukes på for å løse ulike oppgaver både innendørs og utendørs.

 • Liming av speil
 • Lime fliser for dekorativ bruk utenfor våtrom
 • Fuging mellom fliser og himling på badet
 • Fuging av lister
 • Tetting av endelokk i takrenner
 • Tetting av glipper i utvendig kledning
 • Liming av gjenstander som tre, keramikk, glass og metall
 • Reparering av ødelagte gjenstander som vaser
 • Montering av kroker på veggen
 • Oppretting av små hyller
 • Fuging av sprekker og små hull i fliser, badekar eller vasker
 • Fuging av en eiketerskel
 • Montering av knagger og dorullholdere på badet
 • Liming av trespiler på veggen
Mer informasjon
Dele
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.