Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Vedum annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Offentlig miljø

Business og pleasure ved Oslofjorden

  •  
  •   Publisert:
  Radisson Blu Park Hotel, Oslo
Radisson Blu Park Hotel på Fornebu trengte en oppgradering. I fjor ble hotellet ferdig renovert, og nå ønskes både business- og feriegjester velkommen til å finne roen et steinkast unna Oslofjorden.
Lobby Radisson Blu Park Hotel
LOBBY: Marmor og mørke, elegante farger ønsker gjestene velkommen og skaper forventninger til resten av av hotellet. Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Hotellet, med sine 251 gjesterom, ligger sentralt plassert på Fornebu, og er sånn sett det perfekte utgangspunktet for forretningsreiser, med sin umiddelbare nærhet til kontorene på Fornebu og Lysaker.

– Dette er jo et typisk businesshotell, men på grunn av den flotte beliggenheten rett ved Oslofjorden, er det også et populært feriehotell om sommeren, forteller prosjektansvarlig ved Radisson Blu, Bjørn Rummelhoff. Dette var det viktig å ta hensyn til da hotellet skulle pusses opp. Det måtte tilpasses både for dem som er på forretningsreise og for feriegjester.

Nordisk eleganse på hotell
NORDISK ELEGANSE: Radisson Blu Park Hotel på Fornebu vil ønske gjestene velkommen, enten de er der for business eller pleasure, og vise frem nordisk design og kvalitet. Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Nordisk stolthet

EGG-stolen Arne Jacobsen
IKON: Den ikoniske EGGstolen av Arne Jacobsen står som et symbol på nordisk design. – Vi vil vise stoltheten i det nordiske, sier prosjektansvarlig Bjørn Rummelhoff hos Radisson Blu. Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Målet med renoveringen er selvfølgelig å tilby gjestene en best mulig hotellopplevelse. Og en liten smak av nordisk stolthet.

– Det er veldig gøy å bruke norske og nordiske leverandører, så vi har forsøkt å bruke mest mulig av det for å vise litt stoltheten i det nordiske, utdyper Rummelhoff.

Blant annet kan vi se Arne Jacobsens ikoniske EGG-stol i fellesområdene, sammen med annet nordisk design og materialer fra norske leverandører.

Teppe på møterom
BUSINESS: Hotellet har 16 møterom fordelt på 616 kvadratmeter, som hvert har svært god lydisolasjon for best mulig opplevelse. Møterommet Lysager/Snarøen kan huse inntil 200 personer. Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Varig kvalitet

Pergo laminatgulv naturtro treimitasjon
NATURTRO: Takket være en innovativ teknikk, kan Pergo gjenskape treverkets dype furer ned til hver minste detalj på sitt laminatgulv Sensation. Det gir et autentisk og svært virkelighetsnært uttrykk. Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Til de renoverte gjesterommene har Pergo levert i overkant av 2000 kvadratmeter Sensation laminatgulv, i fargen Kysteik. Det lyse gulvet i naturtro treimitasjon understreker den nordiske stilen.

– På et hotell er det viktig med design som har lang varighet og god kvalitet. Gulvet gir også ro i rommene og skaper en fin helhet, forklarer Rummelhoff.

Han sverger ofte til Pergo-gulv når et Radisson-hotell skal renoveres. Bare i år har de levert ulike typer gulv til 6 av deres hoteller. Og selv om det er vinyl det oftest går i, er han klar på at laminatgulvet som er lagt i gjesterommene på Fornebu, er lagt der av en grunn. Eller flere.

– Slitestyrke og fasthet var to nøkkelegenskaper som var veldig viktige da det ble valgt hvilket gulv vi skulle legge. Sensation laminatgulv varer lenge, er svært slitesterkt, raskt å legge og krever lite vedlikehold. Det er også lett å holde rent, som er viktig på hotellrom. Førsteinntrykket når gjestene kommer inn på rommet er viktig, og et rent, flott laminatgulv gir gjestene en fin mottakelse, sier han.

LES OGSÅ: Laminat er folkets favoritt

Fukt ikke lenger et problem

Pergo Sensation er forseglet i endene av bordene, slik at fukt ikke trenger ned i treverket.

– Jeg har tidligere jobbet i en hotellkjede der vi la mye laminat på rommene. Den gangen slet vi med fukt, særlig nær baderommene, så vi var nødt til å impregnere skjøtene. Med dette gulvet som er lagt her, Sensation laminat, slipper vi å tenke på fuktproblemer, forklarer Rummelhoff.

Laminatgulv på hotellrom
NATURTRO: Takket være en innovativ teknikk, kan Pergo gjenskape treverkets dype furer ned til hver minste detalj på sitt laminatgulv Sensation. Det gir et autentisk og svært virkelighetsnært uttrykk. Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Dette ble brukt:

Laminatgulv i rommene:
  • Pergo Sensation laminatgulv Kysteik (L0231-03374) – PERGO

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

RadissonHotel-Pergo-Foto-Radisson Blu Park Hotel Oslo-1

Sted: Fornebuveien 80, 1366 Lysaker
Rom: 251 rom, 16 møterom
Prosjekt: Rehabilitering
Oppstart: Mars 2017
Ferdigstillelse: Desember 2017
Byggherre: Radisson Blu
Totalentreprenør: SBA AS
Gulv gjesterom: Pergo Sensation laminatgulv Kysteik (L0231-03374)

Les også Inn med hotellstil på jobben

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Offentlig miljø

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
HappyHomes annons