Porsgrund Bad annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/16 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Vedlikehold av trehus

Artikler

Vakre valg for harmoniske hus

Vakre valg for harmoniske hus

Trenger fasaden ett nytt strøk, eller har du ny kledning som skal males eller beises, er det tre ulike behandlinger å velge blant. Maling, beis og dekkbeis er alle gode produkter!

Vask gir «nymalt» hus

Vask gir «nymalt» hus

Med en årlig vask av fasaden, vil huset se penere ut og det vil kunne gå lengre tid før du må male eller beise på ny.

Sammen om stakittet

Sammen om stakittet

Sommer betyr kvalitetstid med familien. Hva med å gjøre noe nyttig samtidig som dere tilbringer tid sammen? Få med deg kjæresten, nevøen eller tenåringen i huset og mal gjerdet sammen!

Svertesopp et mer vanlig problem

Svertesopp et mer vanlig problem

For en malt trefasade er svertesopp en uting som bør fjernes jevnlig. For selv om svertesoppen i seg selv er relativt ufarlig for kledningen, kan den berede vei for den langt mer skadelige råtesoppen som kan bryte ned treverket.

Husvask for latsabber

Husvask for latsabber

Den flittige huseieren vasker fasaden sin hvert år med vaskekost og rengjøringskjemikalier. Men den late kan også gjøre en innsats med hageslangen, mens han vanner i blomsterbedet...

Dette bør alle huseiere sjekke i høst

Dette bør alle huseiere sjekke i høst

Selv om vi gjør unna mange arbeidsoppgaver utendørs om våren, er det en del ting vi også bør gå over om høsten – før vinteren legger sitt hvite, kamuflerende dekke. Her er listen over hva høstsjekken for å vurdere tilstanden til huset ditt bør inneholde.

Finn din nærmeste  

Krefting annons