Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Utemøbler fornyes

Artikler

Et slitent cafébord ble bedre enn nytt etter et par strøk maling. Det var en liten og hyggelig jobb, samt et lite bidrag til «nei til bruk og kast».

I dag, torsdag 4. mai, markeres Fargedagen over hele landet! Ta turen innom din lokale fargehandel og gjør deg klar til å sette farge på utelivet. #Fargedagen2017

Her kommer tips til hvordan du kan sette mer farge på hverdagen. Se hvordan du kan male blant annet blomsterkrukker, hagemøbler og sykkelen.

Grip fatt i pensel, rull og malingsbokser, for nå er det tid for å sette farge på utemiljøet! Bord, benker, hagestoler, koster og trillebår som males i spreke farger gir unektelig vårstemning i hagen.

Påskesola varmer og solveggen frister. Plutselig får vi det travelt med å få ut hagemøblene igjen. Har du tremøbler, kan det være vel verdt å gi dem litt fotpleie før du tar dem ut.

Feil type maling oppå den gamle trefasadebehandlingen, kan gi dårlig vedheft. - Skal du male med en alkydmaling er det viktig å vite hva som er brukt fra før, sier Tom Rune Bergstuen i Flügger.

De keramiske krukkene kan i sin originale form fremstå som litt kjedelige. Bedre blir det ikke når de har stått ute noen år i vær og vind og falmet og tatt til seg forurensninger fra luften. Da er en malingskvett løsningen.

Utemøbler av hardved tåler mye juling. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Olje til hardved skal ikke danne sjikt i overflaten. Den skal trenge inn i treverket, hvor den vil forsegle porene og forhindre at det trenger inn vann.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons