Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/17 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Ungdomsrom

Artikler

Rom for det meste

Rom for det meste

Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det 16 kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen.

La ungdommen bestemme selv

La ungdommen bestemme selv

Dagens ungdom er ofte veldig klare på hva de vil ha, og er kanskje modigere enn voksne når det kommer til interiørvalg. Bør de få sette sitt personlige preg på sitt eget rom, selv om det ikke matcher resten av huset?

La veggen vise hvem du er

La veggen vise hvem du er

Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige.

Jørgens lille hule

Jørgens lille hule

Da Jørgen på 11 skulle få "nytt" rom, fikk han selvfølgelig velge tapet selv. Valget var ikke vanskelig; det måtte bli dette!

Smarte veggtips til barnerommet

Smarte veggtips til barnerommet

Glem alt om gamle korktavler og tegnestifter rett i veggen på barnerommet. La heller hele veggen være oppslagstavle – enten markert eller helt usynlig.

Tøffe tapeter for tweens

Tøffe tapeter for tweens

De er ferdig med Disneyprinsesser og Cars, men likevel ikke helt klar for ungdoms- og voksenlivet. Her er noen gode veggforslag til husets tween.

Finn din nærmeste  

Krefting annons