Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Søkresultat:

4585 treff på “”

Sorter resultat etter:

Innendørs

Mønster får parketten til å skinne litt ekstra. Nå utvides Noble-serien med parkettruter med børstet overflate og en fargesetting som gir en eksklusiv og moderne følelse. Velg mellom klassisk rutebredde og to ulike kvadratiske mønstre i en fargeskala fra helt lyst til helt mørkt!

Innendørs

Mørke farger var en selvfølge da soverommet skulle fargesettes. Samtidig måtte det ikke oppleves tungt eller dystert.

Innendørs

Soveværelset var sterkt preget av det brune 70-tallet, og nye eiere måtte gjøre noen grep før de tok det i bruk.

Innendørs

Fargerike har lansert rødt som Årets Farge for 2017. Med en palett på 16 rødnyanser som skal speile den moderne norske folkesjela vil de inspirere til mer fargerik oppussing.

Innendørs

La gulvet flyte fra rom til rom, og opplev den harmoni det gir å innrede boligens ulike rom med helhetlig gulv.

Innendørs

Det er ikke alltid nødvendig å grunne veggen før du setter opp et tapet. Men har veggen en farge som avviker mye fra tapetet, bør du male før du tapetserer.

Offentlig miljø

Verdens mest miljøvennlige kjøpesenter ligger på Fornebu i Bærum kommune. Området er i vekst, og her bygges både boliger og kontorer, og utbyggingen av det gamle flyplassområdet preges av høye miljøambisjoner.

Offentlig miljø

Konseptet bak Rocka Møbler er å tilby skreddersydde, høykvalitative møbler i norsk stil, med italiensk preg. Til den nye butikken i Åsane ble det valgt et designgulv som står flott til møblene.

Offentlig miljø

I den nyoppussede elevrestauranten på Raufoss videregående skole, øver elevene på Restaurant- og matfag seg daglig i servering og matlagning. Restauranten er plassert i et tidligere tilfluktsrom, og er innredet og pusset opp for å ligne mest mulig et helt vanlig spisested.

Innendørs

– Tradisjon topper trend, så enkelt er det!, sier Finn Schjøll om hvorfor han pynter med rødt til jul.

Spørsmål og svar

Vi skal legge parkett på betonggulv der har vært parkett før. Men vår gulvlegger mener gulvet ikke er flatt nok, og at det vil være fare for "knirk". Men det var da aldri et problem tidligere. Hvorfor skal det bli et problem nå? Skal vi akseptere at gulvlegger ikke vil påta seg ansvar rundt dette, eller finne et annet firma?

Flere artikler

Tarkett annons