Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

En tillitssak

  • Tekst:
  • Kristian Owren/ifi.no
En tillitssak
Å ha et tillitsfullt forhold til entreprenøren er alfa og omega.

Har du mistillit til entreprenøren, bør du se deg om etter en ny så raskt du har en mulighet til å gjøre det. Gjør en grundig jobb før du velger entreprenør, så får du færre overraskelser.

Sjekk nøye

Det er gammel kunnskap at det er lurt å sjekke referansene entreprenøren oppgir. Men tror du han oppgir referanser der alt gikk skeis? Eller har han oppgitt jobbene han selv er noenlunde fornøyd med? Det kan du umulig vite. På disse sidene gir vi deg derfor noen råd som kan hjelpe deg på veien videre.

Deltar i bransjeorganisasjoner

Deltar i bransjeorganisasjoner

En entreprenør, som viser ansvar i forhold til bransje og samfunn gjennom å delta i bransjeorganisasjoner, vil ofte være en bedre samarbeidspartner enn den som aldri deltar i bransjeutviklingen.

Hovedentreprenør

For deg er det kanskje en fremmed tanke at en håndverker kan være hovedentreprenør? Det er mange grunner til at håndverkeren skal være din hovedentreprenør. Vi våger påstanden at organiserte håndverkere i større grad enn tradisjonelle entreprenører blir holdt i ørene av sine organisasjonskollegaer. Du skal ikke undervurdere den fagstoltheten et laug eller tilsvarende representerer.

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Les også

Mest lest

Anbefalt for deg

Nyeste artikler