Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Bad og toalett

Skal du pusse opp bad og toalett? Her får du gode råd og inspirasjon til fornyelse av våtrom.

Artikler

Vi har en gammel tømmervegg på badet. Den er vis-a-vis dusjsonen, og det kan komme noen vanndråper her, men ikke direkte. Vi vil være på den sikre siden, og tenkte å lakkere den delen. Hva anbefaler dere?

Du trenger ikke å ha et bad på størrelse med den lokale svømmehallen for å få luksusfølelsen du leter etter. Med et elegant dusjtoalett som utnytter plassen optimalt, får du spafølelsen inn også på de små badene.

Tre er på full fart tilbake i interiørene. Med synlig kvist og årringer skaper vi kos og hygge med klare assosiasjoner til naturen.

Det finnes mange alternativer for overflatene på badet – så kanskje det er på tide å tenke litt nytt? Med våtromstapet i flotte design kan du lage et trendy og personlig uttrykk.

Oppussing av boligen koster. Mange velger derfor å ta snarveier for å spare inn penger der det er mulig. Men på badet er det kvalitet som gjelder.

Før var dusjtoaletter noe du bare fant i Sveits og Asia. Slik er det ikke lenger. – Nordmenn vil ha mer velvære på do, sier Wenche Sydhagen hos Geberit.

Det beryktede toalettsetet som ikke legges ned etter bruk er neppe skilsmissegrunn nr. 1. Men det kan være årsaken til mang en krangel i hjemmet. Nå kan det bli slutt på hele problemet.

Fordelene er mange med våtromsvinyl. Vanntett og fuktsikkert, mykt og varmt å gå på – og nå også tidsriktig og trendy. Tarkett lanserer nye design som gjør både gulv og vegg stilsikkert og funksjonelt.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste